Nikol Kidman je u subotu primila nagradu za životno delo, a uz nju je bio ne samo suprug Kit Urban, već i njihove ćerke Sandej Rouz (15) i Fejt Margaret (13) koje je javnost prvi put videla.

Poznato je da je slavni par činio sve što je u njihovoj moći da devojčicama pruži što normalnije odrastanje, te se za sve ove godine na prste obe ruke mogu izbrojati njihove paparaco fotografije.

Međutim, na crvenom tepihu nisu se pojavili i Izabela I Konor Kidman Kruz, deca koju je usvojila sa bivšim suprugom.

Nikol Kidman je dobila nagradu za životno delo
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Kako su otkrili izvori, Nikol se do poslednjeg trenutka nadala da će se Bela i Konor pojaviti, naročito jer je postala prva Australijanka kojoj je uručena najveća američka nagrada za filmsku karijeru.

Nažalost, deca iz njenog prvog braka ni ovog puta nisu želela da je podrže, iako je Bela lajkovala na Instagramu jednu od njenih objava o nagradi.

Sa druge strane, Konor je ostao izuzetno lojalan ocu Tomu Kruzu.

"Nikol zna da je Konor izuzetno odan svom tati tako da ne očekuje da će on doći, ali poziv je tu za oboje", rekao je izvor za New Idea.

"To je događaj koji imaju pravo da proslave zajedno sa ostatkom Nikoline porodice. Nikol pokušava da spusti svoja očekivanja, ali se drži nade da će se Bela ipak pojaviti", dodao je insajder nedavno.

Nažalost, usvojena deca su ipak odlučila da ispoštuju svog oca i majci okrenu leđa, što nije izanenađenje. Nikol je na samoj svečanosti uslikana krvavih očiju od suza, delom zbog govora kolega, a delom i zbog porodice i onih koji se tu nisu pojavili.

Podsetimo, Nikol Kidman je svojevremeno bila u toksičnom braku sa Tomom Kruzom u kojem su usvojili dvoje dece. Nažalost, izlaskom iz tog odnosa, glumici je bivši uskratio pravo na kontakt sa decom, a kako je vreme odmicalo, ćerka je ta koja je posebno bila protiv svoje majke. 

Razlog je to što ih je otac uvukao u jezivi kult - Sajentološku crkvu, i to od prvog trenutka kako su postali članovi njihove porodice.

Tom Kruz je okrenuo decu protiv Nikol Kidman
Profimedia 

Nikol se nije slagala sa tim da im decu odgajaju sajentolozi, te je iz tog razloga i došla do kraha odnosa. Kruz koji je sve podredio Sajentologiji u jednom trenutku mislio je da je neka vrsta božanstva, te se čak nije obazirao ni na to što je Nikol konačno zatrudnela, on je ipak tražio razvod i to javno, a ova vest bila je toliko strašna da je glumica zbog toga izgubila bebu.

Zbog svega su Kruza nazivali psihopatom, a mnogi su i danas mišljenja da glumac "nije pri zdravoj pameti". I dok se nosila sa užasnim razvodom, u isti mah Nikol je imala problem da viđa decu, često su se svađali, zbog čega nije mogla da ih viđa. I Bela i Konor bili su bolesno vezani za oca. Koliko je sve otišlo predaleko svedoči i to što Nikol i njena ćerka nisu razgovarale gotovo dve decenije, a čak je i skinula njeno prezime, koje je vratila tek pre nekoliko godina.

Bela Kruz je skinula majčino prezime.
instagram/bellakidmancruise 

Tek 2020. majka i ćerka su uspostavile kakav - takav kontakt, a Bela je često znala da joj lajkuje fotografije na Instagramu. U jednom od intervjua Bela je čak i priznala da se sa majkom redovno čuje.

Doduše, ni Izabela ni Konor o majci nisu nikad javno govorili, a dok je mladić svoju sreću našao na Floridi gde se bavi kulinarstvom i ribolovom, ćerka glumačkog para preselila se u London gde živi sa suprugom IT savetnikom Maksom Parkerom u skromnoj kući sa tri spavaće sobe.

Izabela Kruz je u braku sa IT savetnikom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, ona se bavi umetnošću, a na svom profilu prodaje ne samo slike, već i oslikane predmete i grafike, a raspon cena je od 8 do 85 dolara. Kruz je na sve načine pokušavao da je "dovuče" nazad u Ameriku, ali je Beli lepši život bez svetla reflektora.

Takođe, mnogi su mišljenja i da joj je lakše da iz Britanije komunicira sa majkom, nego što bi to bio slučaj da se vrati i živi bliže ocu.

Printscreen instagram, Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte još fotografija Konora i Izabele Kruz, usvojene dece Toma Kruza i Nikol Kidman

Pročitajte još: BRUTALNO BOLNE REČI ĆERKE TOMA KRUZA: Zna se šta o njemu misli, ne prašta što joj je terao majku da ćuti dok se porađa

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA? MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!