Glumica Nikol Kidman (56) ranije se smatrala jednom od najlepših žena Holivuda. Međutim, zbog preterivanja sa estetskim zahvatima, totalno se promenila.

Svi koji su je videli na US openu, gde je bila sa suprugom Kitom Urbanom, uverili su se da ne liči na sebe. Nije trebalo dugo da fotografije postanu viralne na društvenim mrežama. Mnogi su istakli da je nisu prepoznali i da ih je šokirala.

Njeno lice izgleda 'smrznuto', a razlog su česta bockanja botoksom. Iz tog razloga, mnogi su je već neko vreme kritikovali. Želi da ima lice bez bora i da izgleda prirodno, što joj definitivno nije uspelo. Ipak, barem priznaje da ide na botoks, za razliku od mnogih poznatih ličnosti koje to kriju i kažu da je za njihov mladalački izgled zaslužna genetika.

nikol kidman
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Što se tiče ostalih korekcija, rekla je da ih nema. Prošle godine je pozirala za naslovnicu Vanity Fair-a. Suočila se sa mnogo kritika zbog korišćenja Photoshopa. Brojni estetski hirurzi tvrde da je morala da se podvrgne procedurama da promeni ili podmladi svoj izgled, ali Nikol to negira. Međutim, mnogi hvale njenu vitku liniju, koju duguje posebnoj ishrani.

nikol kidman ne moze da se smeje od botoksa
Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Danas Nikol ima sve: karijeru, ljubav i porodicu, ali put do sreće nije bio lak. Nikol iza sebe ima teško iskustvo iz prvog braka sa Tomom Kruzom, a Kit je umalo uništio njihovu vezu jer se borio sa zavisnošću. Par se upoznao 2005. godine na događaju posvećenom Austrajilancima u Los Anđelesu. Nikol je kasnije rekla da je odmah 'pala' na Kita, ali da mu je trebalo toliko vremena da joj se javi da je mislila da nije zainteresovan.

nikol kidman
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia Keith Urban and Nicole Kidman

„Sećam se da sam mislila kako mi se zaista sviđa, ali on nije bio zainteresovan. Istina je. Nije me zvao mesecima",rekla je tokom gostovanja kod Elen Dedženeres. Nikol i Kit su se venčali u junu 2006. na romantičnoj ceremoniji u rodnoj Australiji, ali njihova bračna sreća nije dugo trajala. Naime, već u oktobru iste godine, Kit je završio na rehabilitaciji.

"Skoro sam uništio naš novi brak. Preživeo je, ali bilo je pravo čudo. Ona me je duhovno probudila. I po prvi put u životu uspeo sam da se otresem okova zavisnosti“,rekao je za Rolling Stone 2016. Nikol je rodila njihovo prvo dete, ćerku Sandej Rouz, u julu 2008. godine, a njihova druga ćerka, Faith Margaret, stigla je u decembru 2011. preko surogat majke.

Još fotografija jedne od najpoznatijih holivudskih glumica pogledajte u galeriji:

Shutterstock Pogledajte koliko se promenila Nikol Kidman tokom godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!