Nikol Kidman je naučila da uživa u svojoj visini i da nema nikakve kočnice u vezi sa njom. Ume da se našali i na svoj račun, ali joj je publika i te kako zapamtila kad je "dokačila" Toma Kruza.

Na društvenim mrežama i dan-danas osvane ponovljena scena iz jednog šouprograma u kojem je pitaju o razvodu od holivudskog megastara.

Nikol Kidman viša od Toma Kruza 9 cm
Shutterstock 

Ona se osmehnula kad su joj pomenuli bivšeg muža i nevaljalo zaključila: "Pa, sad mogu da opet nosim cipele sa visokim potpeticama."

Nikol Kidman viša od svojih muškaraca
Profimedia 

Istini za volju, Tomu navodno nikad nije smetalo što je Nikol viša od njega. Znalo se da će oboje izazvati ogromnu pažnju gdegod da se pojave. Ona je mogla da obuče farmerke i majicu, da natuče bejzbol kačket na glavu i sakrije svoju riđu kosu, ali bi svuda bila prepoznatljiva. On, mada niži od nje, plenio je jednaku pažnju, kako na velikom platnu tako i van njega.

Do razvoda je došlo, kako se piše, zato što ona nije htela da se priključi sajentološkoj crkvi koju je on odabrao. Pet godina nakon razvoda, Nikol se zaljubila u Kita Urbana.

Nikol Kidman i Kit Urban
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia Keith Urban and Nicole Kidman

Harizmatični muzičar je, takođe, niži od Nikol. Kad su ga jednom ugledali u patikama sa platformama, nastao je urnebes - "konačno može da je dohvati", "najzad jednak sa ženom", glasili su komentari. Interesantno je da je Kit samo jedan centimetar niži od Nikol, ali ona je na crvenom tepihu uvek na visokim štiklama pa deluje da je razlika veća. Glumica je visoka 1,79m, pa je Tom sa svojih 1,70 bio značajno niži od nje.

Bonus video

IMA 193 CM, A UDALA SE ZA DEČKA OD 160 CM! Stalno dobija BIZARNE ponude muškaraca, a visina joj pravi samo JEDAN problem Instagram/emerald.tallmodel