Slavni glumac Kris Prat ponovo je pokazao da ništa naučio nije iz svojih grešaka. Nakon osude javnosti koja je umalo dovela da ga cancel kultura "otkaže", odnosno da ne dobija nove uloge, on i dalje nastavlja po starom. 

Sve je počelo još pre nekoliko godina kada se javno obratio sadašnjoj ženi Ketrin Švarceneger i istakao koliko je "dobra majka i supruga", ali joj se potom i naročito zahvalio jer mu je rodila zdravu ćerku

Ovako nešto ne bi bilo sporno da glumac ranije nije dobio sina Džeka sa bivšom partnerkom Anom Faris koji ima težak poremećaj - rođen je sa cerebralnim krvarenjem koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost.

Ana Faris i Kris Prat sa sinom koji je teško bolestan
Shutterstock 

Na sve to, kasnije se saznalo da je Džekovo lečenje spalo na Anu, kao i da ju je glumac bukvalno prisilio na razvod zbog celokupne situacije, odnosno jer mu je sin jedinac bolestan. 

Ni tu nije kraj, te se kasnije Prat osvrnuo na kritike koje su mu umalo okončale karijeru rečima: "Tako je to, ništa novo, pre 2.000 godina i njih su mrzeli", pozivajući se i na Svetog Jovana i na Isusa Hrista. 

Kris Prat se tek sada češće može videti sa sinom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Očekivano, ove izjave podigle su ogromnu prašinu u javnosti. "Malo je pretenciozno porediti sebe sa Isusom ili svecima, jer su oni činili dobro, a tebe ne vole zbog stvari koje radiš", "Ovaj čovek koji je na najužasniji način uvredio rođenog sina i ženu nekome soli pamet?", "Prat je izgubio kompas. Sigurni smo da Isus, da je imao ženu, ne bi je ponizio na način na koji je to ovaj uradio, niti bi pljuvao po detetu samo zato što je bolesno"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Nakon svega su se stvari ipak malo promenile, te se Džek sve češće mogao videti sa Pratom i njegovom suprugom, kao i sa ćerkama, a i sama Faris je priznala da konačno ima normalan odnos sa novom porodicom bivšeg supruga, kao i da je njihov sin češće sa ocem. 

Kris Prat se konačno može češće videti sa sinom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I taman kada je došao novi Dan majki, i samim tim prilika da Prat ispravi grešku i spomene onu koja brine o njegovom sinu, glumac se ponovo zahvalio samo sadašnjoj supruzi i majci Keti. 

"Srećan Dan majki svim mamama! Ljubav prema mojoj mami Keti koja je postavila visoku lestvicu za svoju ljubav, strpljenje, humor i radost majčinstva", započeo je glumac.

Kris Prat sa majkom
instagram/prattprattpratt 

"I posebno hvala dragoj mojoj Ketrin za sve što radiš. Mogu da posvedočim da da si najbolja mama Lajli i Eloiz, i maćeha Džeku, što čini da se svakim danom sve više zaljubljujem u tebe. Posao 24/7 zakazivanja, transporta, ljubavi, negovanja, upravljanja kalendarima, planiranja aktivnosti, ishrane, granica, pravila, strpljenja, nežnosti, čvrstine, mudrosti i milosti. To je zaista čudo", dodao je Prat.

Očekivano, mnogi su pitali i gde je Ana. "Zar ne bi trebalo i da se zahvališ bivšoj jer vodi toliko računa o vašem sinu", "On baš ne priznaje onu koja mu je rodila bolesno dete", "Očigledno se za nejga računaju samo one koje rađaju zdravu decu", "Bilo bi lepo da si se zahvalio javno i majci svog sina", pisali su ljudi.

Ipak, bilo je i onih koji su ga branili. "Bilo bi malo čudno da se zahvali Ani jer ne znamo ni u kakvim su odnosima", "Oni su prekinuli odavno, nema potrebe da joj se zahvaljuje... ni ona njega ne kači za Dan očeva", glase pojedini komentari, iako su i dalje daleko glasniji oni koji smatraju da je trebalo makar iz poštovanja da se obrati i Farisovoj.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

BIVŠI SARADNIK VIL SMITA TVRDI DA JE GLUMAC BIO U GEJ VEZI SA KOLEGOM! MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!