Kris Prat pre nekoliko meseci našao se na meti jezivih kritika nakon što je nesmotrenom objavom uvredio ne samo svoju bivšu suprugu već i njihovog bolesnog sina. Naime, on je objavio fotografiju sa novom suprugom Ketrin Švarceneger i javno joj se zahvalio što mu je omogućila "neverovatan život i zdravu ćerku". Ovaj opis ispod fotografije mnogi su protumačili kao direktan udarac na Anu Faris i njihovog sina Džeka.

"Sin Krisa Prata i Ane Faris po rođenju imao je cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Ali, jako je važno da se sad hvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je obično đubre", piše u komentaru ispod fotografije, a kritike su se samo ređale.

Glumac je mesecima bio na udaru, a svaki njegov potez posmatran je kroz lupu. Pričalo se i da ga je skandal skupo koštao, te da mnogi nisu više želeli da sarađuju sa njim, zbog čega mu se karijera našla u krizi, a on je sada prvi put prokomentarisao sve ono što se dešavalo.

Kris Prat tvrdi da se veoma potresao kada su ga napali jer se supruzi Ketrin zahvalio što mu je rodila zdravo dete.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

On je za "Men's Health" priznao da je bio ekstremno potrešen zbog situacije, kao i da je plakao.

"Rekao sam nešto poput: 'Nađi nekoga ko te gleda kao što moja žena gleda mene.' A onda sam dodao da je volim. Tako sam zahvalan na svojoj ženi — dala mi je prelepu, zdravu ćerku", objasnio je Prat. "A onda je izašla gomila članaka sa rečima da je to tako zastrašujuće. Da ne mogu da veruju da bi se Kris Prat zahvalio za zdravu ćerku kada se njegovo prvo dete rodilo prerano. To je takav udarac bivšoj ženi."

"Bio sam u fazonu - ovo je tako s***no! Moj sin će to pročitati jednog dana. Ima 9 godina. I urezano je u digitalni kamen. To mi je stvarno smetalo, čoveče. Plakao sam zbog toga. Mrzim što su ovi blagoslovi u mom životu — za ljude koji su mi bliski — pravi teret", dodao je Prat.

Glumac je istakao i da je njegov sin Džek sjajan u ulozi velikog brata za novorođenu ćerku Eloiz Kristinu i Lila Mariju koja će uskoro imati dve godine.

"Velika je razlika u godinama, i on se tako lepo ponaša prema njima. Vole ga jako i nedostaje im kada nije tu", dodao je Kris na kraju.

I dok su ga neki podržali u onome što je ispričao, drugi su njegov intervju shvatili kao način da se "opere", te da sve svali na pratioce i fanove, kao i medije.

"Nismo te mi terali po ušima da se tako izražavaš", "Najlakše je kriviti druge za sopstvene greške", "kad znaš da sve ostaje na internetu, onda je trebalo da razmišljaš pre nego što nešto objaviš", "Najbolje da su sada svi krivi što se pisalo o tome koliko te briga za sina. Od kako smo te kritikovali počeo si redovno da se pojavljuješ sa njim"... pisali su mu pratioci.

Kris Prat optužio je fanove da su krivi za to što mu je umalo okončana karijera.
BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Za sve ovo vreme Ana Faris, Pratova bivša supruga nije se oglašavala, već je fokusirana na Džekov oporavak koji je već imao veliki broj operacija, a čekaju ga još neke intervencije kako bi mogao da ima normalan život kada odraste.

Ana Faris fokusirana je na oporavak sina kog je dobila u braku sa Krisom Pratom.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!