Kris Prat i njegova supruga, inače ćerka proslavljenog glumca Arnolda Švarcenegera - Ketrin, postali su roditelji po drugi put. Pratu je ovo treće dete, dok je Ketrin drugo, a glumac je otkrio da su dobili još jednu ćerku.

"Tako smo ushićeni jer se rodila naša druga ćerka Eloiz Kristina Švarceneger Prat", započeo je Krit i dodao:

"Mama i beba su odlično. Više smo nego blagosloveni i zahvalni. S ljubavlju Ketrin i Kris".

Međutim, uprkos lepim vestima, nad radosnom objavom nadvio se i tamni oblak, jer je bili o onih koji glumcu nisu poželeli "sve najbolje". Naime, dobar deo pratilaca još uvek mu nije oprostio sramnu izjavu na račun bivše supruge i bolesnog sina.

Kris Prat se našao na meti kritika zbog priče o bolesnom sinu.
Shutterstock 

Podsetimo, Prat se u jednom trenutku zahvalio svojoj supruzi Ketrin što mu je rodila "zdravo dete", a ovu izjavu mnogi su protumačili kao javno blaćenje Ane Faris sa kojom je nekad bio u odnosu i koja mu je rodila sina koji ima velike probleme sa zdravljem.

"Sin Krisa Prata i Ane Faris po rođenju imao je cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Ali, jako je važno da se sad hvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je obično đubre", samo je jedan od komentara koji se tada mogao pročitati svojevremeno ispod sporne fotografije, a kritike su se samo ređale.

Kris Prat ponovo je na meti kritika zbog starih izjava, a mnogi mu žele "ponovljeni scenario" i sa decom koju je dobio sa Ketrin Švarceneger.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Da zlo bude još gore, glumac je nakon toga pokušao da se opravda, ali je izazvao još veći bes, jer se njegovo "pokajanje" više odnosilo na to što nije mogao da trči jer se zbog svega osećao "depresivno i tužno". Bes ljudi nije popuštao ni kada se saznalo da čeka drugo dete sa Ketrin, a pojedinci su išli toliko daleko da su mu poručivali da je "karma ku**a", te da "moli boga da ne doživi istu sudbinu sa drugim detetom".

Kris Prat je srozao svoju sliku u Holivudu nakon skandala.
Shutterstock 

Sada se na mrežama mogu pročitati i jezive kletve u kojima mu pojedini poručuju "da će ga stići sopstvene reči", a čak su i novorođenoj bebi želeli da doživi istu sudbinu kao njen stariji brat, što, ma koliko da je neko povređen nekim postupkom je apsolutno nedopustivo.

Glumac se inače nakon skandala retko pojavljivao u javnosti, a primetno je i da je nabacio veliki broj kilograma.

Zbog svega se na mrežama moglo pročitati da je sada ni "l" od lepotana kakav je bio ranije, a pronela se i priča da nakon svega niko nije želeo da ga angažuje, odnosno, da se čekalo da se skandal "slegne". Da li će Prat zaista uspeti da se "opere" od greške, ostaje da vidimo, ali ako je suditi po komentarima na mrežama, za sada se čini da mu internet ne prašta.

Kris Prat se nakon skandala retko pojavljuje u javnosti.
NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!