Od kako je javno izvređao bivši suprugu Anu Faris, doduše nenamerno, Krisa Prata retko možemo videti u javnosti. Paparaci su ga uglavnom uslikali prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza, ili dok pomaže trudnoj supruzi sa decom, te je bilo pravo iznenađenje što se ovog puta odlučio na dužu šetnju gradom, s obzirom da jedino gde se do sad kretao i šetao, bilo je po njegovom imanju i okolnoj šumi.

Prat je gurao kolica namrgođenog izraza lica dok je njegova supruga, inače ćerka Arnolda Švarcenegera nosila jednogodišnju Lilu u rukama.

Glumca su i ovog puta sačekali komentari da "sa zdravim detetom šeta, a da se bolesnog stidi", a mnogi su mu poručivali da je najbolje da se "zavuče u mišju rupu i ne izlazi dok ne shvati šta je uradio". Inače, Ketrin Švarceneger i Kris Prat su u braku od 2019. godine, a glumac se 2017. godine razveo od koleginice Ane Faris sa kojom je dobio sina Džeka.

Upravo se zbog sina pre nekoliko meseci našao na meti ogromnih osuda kada se zahvalio supruzi jer mu je "omogućila neverovatan život i zdravu ćerku". Ovaj opis ispod fotografije mnogi su protumačili kao direktan udarac na Anu i njihovo dete.

Kris Prat trpeo je kritike zbog izjave na račun sina i bivše supruge Ane Faris.
Shutterstock 

"Sin Krisa Prata i Ane Faris po rođenju imao je cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Ali, jako je važno da se sad hvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je obično đubre", samo je jedan od komentara koji se tada mogao pročitati ispod sporne fotografije, a kritike su se samo ređale.

Glumac je nakon toga pokušao da se opravda, ali je sramnim odgovorom navukao još veći bes javnosti.

Kris Prat je pokušao da opravda svoje reči upućene bivšoj.
Shutterstock 

Na svom storiju objasnio je da je otišao u krevet osećajući se "uznemiren i depresivan", a probudio se u petak "osećajući se us***o". Međutim, taman kad se pomislilo da će se glumac izviniti, ili pokušati na bilo koji način da ispravi učinjeno, on je priču odveo u potpuno drugom pravcu. Naime, njemu je najteže palo to što zbog cele situacije nije mogao da vežba, te je, kako kaže, morao sebe na to da natera.

Kris prat navukao je bes javnosti.
pritnscreen/ instagram 

"Znao sam da ću se osećati bolje ako pustim svoju hrišćansku muzičku listu, i trčim šumom i pobegnem, ali jednostavno nisam želeo", rekao je Prat i dodao, "svejedno sam to uradio i, Bože, kako sam bio u pravu. Osećao se neverovatno. Izašao sam iz šume, krv je počela da pumpa."

Rekao je da, iako nije često emotivan, tada jeste bio.

"Taj trenutak", rekao je, "zaista me je zarobio i zato samo želim da kažem, svaka čast Bogu".

Naravno, bes ljudi nije popuštao, a sada kada je obelodanjeno da čeka drugo dete sa Ketrin Švarceneger, stara priča ponovo je izvučena u prvi plan, a mnogi su išli i toliko daleko da su mu poručivali da je "karma ku**a", te da "moli boga da ne doživi istu sudbinu sa drugim detetom".

Kris Prat sada je češće sa sinom nego pre.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Prat se nakon celokupnog haosa retko pojavljivao u javnosti, a glumcu je popularnost znatno opala. Ipak, i dalje je tražen glumac, a nakon sporne situacije njegov sin Džek se češće mogao videti sa njim.

Za sve to vreme, ćerka Arnolda Švarcenegera je za svog supruga imala samo reči hvale, te da je "brižan otac i muž", a da li će nekadašnji miljenik žena uspeti da povrati staru slavu, ostaje da vidimo.

Kris Prat čeka drugo dete sa suprugom.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!