Kris Prat ponovo se našao na meti kritika nakon intervjua u kojem je govorio o svojim mentalnim problemima i počecima veze sa Ketrin Švarceneger sa kojom sada ima dvoje dece. 

Naime, nije tajna da je o svojoj drugoj supruzi uvek pričao o superlativu, a upravo ga je to i dovelo u problem. Veličajući sadašnju, ponizio je bivšu suprugu što mu javnost nije oprostila, a postupak ga je umalo koštao karijere. 

Kris Prat je ponovo na meti kritika.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Srećom, uspeo je da se izvuče, a prema mišljenju mnogih, čini se da lekciju još uvek nije naučio. Kako je rekao za u emisiji "The Drew Barrymore Show", kada je upoznao Ketrin, "bio je na mračnom mestu", rasturen zbog razvoda sa Anom Faris. 

Iste godine kada se razvodio upoznao je Švarcenegerovu stariju ćerku, a venčali su se samo 5 meseci kasnije.  

"Za mene, to je bilo moje lično putovanje pronalaženja više sile i oslanjanja na to i osećanja poput, 'Molim te, spasi me', i osećanja spasenja. I onda ubrzo kasnije, upoznao sam ženu svojih snova."

Kris Prat upoznao je drugu ženu samo 5 meseci nakon razvoda od bivše.
Shutterstock 

Kako je ispričao, bio je u crkvi kada ju je spazio. 

"Bio sam u prvom redu crkve – i nije da sam kao želeo da budem u fazonu "Vau, ko je to?" u crkvi", našalio se Prat. "Ali sam je krišom gledao i pitao se ko je. U svakom slučaju, šta da  radim? Hajde, slomljen sam, pomozi mi, pitao sam boga, a u isto vreme sam se pitao "Ko je to?"", ispričao je.

Glumac je dodao da nisu odmah počeli da se zabavljaju, ali da je do toga brzo došlo. "Bog ima dugme za brzo premotavanje, zante? Kada je prava stvar – bum – samo vas udari. Zaljubite se, i venčate se."

I sve bi to bilo u redu, da se nije kosilo sa svim onim što se ranije odvilo. Naime, kada su krajem 2017. Kris i njegova bivša Ana Faris objavili da se razvode nakon osam godina braka, to je izazvalo šok u Holivudu. Ana, koja se 2021. udala za kinematografa Majkla Bareta jednom je rekla da je "bila prisiljena" na razvod, ali je nedavno otkrila da se konačno "zbližila sa bivšim i njegovom novom suprugom".  

Ana Faris teško je podnela razvod od Krisa Prata.
Shutterstock 

Prat je tokom razvoda sebe predstavljao kao žrtvu, i govorio da voli bivšu suprugu, no, razvod nije bio ni finaliziran, a on je, "od Boga" dobio Ketrin. 

Ovo su ljudi osudili jer se dugo nije znalo da je on taj koji je želeo da prekine brak, jer nije mogao da se pomiri da mu je u tom trenutku sin jedinac bolestan. Briga oko deteta spala je na Anu koja se i povukla iz Holivuda kako bi mu pružila najbolju negu. 

Briga o sinu pala je na Anu Faris.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ali Prat koji veliča Švarcenegerovu kao da je Bog", "Pobegao od obaveza, viđa dete jednom u dve nedelje, a ti Ana sama brini o svemu", "Za nekoga ko se toliko poziva na boga, poprilično laže", "Ponizio je Anu i sad to radi ponovo. Bukvalno je priznao da je nije voleo, veliča sadašnju, a bivšu ponižava", "Lepo je što voliš toliko ženu, ali dok si ti patetisao oko sebe, tvoja bivša je ta koja se sa svim nosila sama", "Prat umesto da se bavi sobom, da reši mentalne probleme, on nađe novu ženu, mamu, da mu rešava život", "Dok je on kukao na svoju sudbinu, Ana je ta koja je morala sinu da bude i otac i majka"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

Podsetimo, Kris je 2021. podelio fotografiju sa svojom suprugom i javno joj se zahvalio što mu je "omogućila neverovatan život" i što mu je "rodila zdravu ćerku". To ne bi bilo ništa čudno da se ne zna da Prat iz braka sa Anom Faris ima sina koji je imao niz zdravstvenih komplikacija.

"Sin Krisa Prata i Ane Faris po rođenju imao je cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Ali, jako je važno da se sad hvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je obično đubre", pisalo je u jednom od prvih komentara ispod sporne fotografije, a kritike su se samo ređale.

Glumac je mesecima bio na udaru, a svaki njegov potez posmatran je kroz lupu. On je pre nekoliko meseci za "Men's Health" priznao da je bio ekstremno potrešen zbog situacije, kao i da je plakao.

"Rekao sam nešto poput: 'Nađi nekoga ko te gleda kao što moja žena gleda mene.' A onda sam dodao da je volim. Tako sam zahvalan na svojoj ženi — dala mi je prelepu, zdravu ćerku", objasnio je Prat. "A onda je izašla gomila članaka sa rečima da je to tako zastrašujuće. Da ne mogu da veruju da bi se Kris Prat zahvalio za zdravu ćerku kada se njegovo prvo dete rodilo prerano. To je takav udarac bivšoj ženi."

"Bio sam u fazonu - ovo je tako s***no! Moj sin će to pročitati jednog dana. Ima 9 godina. I urezano je u digitalni kamen. To mi je stvarno smetalo, čoveče. Plakao sam zbog toga. Mrzim što su ovi blagoslovi u mom životu — za ljude koji su mi bliski — pravi teret", dodao je Prat.

Glumac je istakao i da je njegov sin Džek sjajan u ulozi velikog brata za novorođenu ćerku Eloiz Kristinu i Lila Mariju koja će uskoro imati dve godine.

Kris Prat govori u superlativu za sina.
Shutterstock 

I dok su ga neki podržali u onome što je ispričao, drugi su njegov intervju shvatili kao način da se "opere", te da sve svali na pratioce i fanove, kao i medije.

"Nismo te mi terali po ušima da se tako izražavaš", "Najlakše je kriviti druge za sopstvene greške", "kad znaš da sve ostaje na internetu, onda je trebalo da razmišljaš pre nego što nešto objaviš", "Najbolje da su sada svi krivi što se pisalo o tome koliko te briga za sina. Od kako smo te kritikovali počeo si redovno da se pojavljuješ sa njim"... pisali su mu pratioci, a Ana Faris se povodom svega nije oglašavala iako su njena retka pojavljivanja u javnosti pokazala koliko se teško nosila sa novonastalom situacijom, te je jasno da će proteći još mnogo vode pre nego što javnost Pratu zaista potpuno oprosti.

Ana Faris teško se nosila sa novonastalom situacijom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!