Slavni glumac Kris Pratproslavio je praznike u krugu porodice, a potom je i svojim pratiocima čestitao Novu godinu. Na fotografiji na kojoj pozira sa svojom drugom suprugom Ketrin Švarceneger koja mu je rodila dve ćerke - Lilu (2) i sedmomesečnu Eloiz, pokazao je i promenu imidža.

"Nova godina, novi brkovi, mi isti. Želimo vam svima zdravu, srećnu i blagoslovlenu Novu godinu!", napisao je glumac, a promena nije prošla bez komentara pratilaca.

"Mislila sam da je Kristijan Bejl", glasio je jedan od komentara. "Rekla bih više Tom Kruz", "Mislio sam Itan Houk", "To nije Kris Prat", "Mislio sam da je ovo Džejms Franko i nova žrtva", "Polako postaješ Mario kojeg glumiš" nadovezali su se drugi. 

Međutim, bilo je i komentara koji su mu bili sve samo ne blagonaklonjeni. Naime, i dalje je veliki broj onih koji mu skandal od pre nekoliko meseci i dalje ne praštaju.

Kris Prat je ponovo bio na meti kritika.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako su njegovu objavu i promenu imidža protumačili kao način da se glumac "opere" od sramne izjave na račun bivše supruge i bolesnog sina. 

"Mislio je da ćemo samo zato što sad izgleda drugačije da mu zaboravimo sve", "Sav je vickast, ali uvrede na račun sina ti pamtimo", "Ovaj čovek i dalje glumi sveca... hej, sećamo se šta si pisao", "Da li je samo meni krindž ova objava?"... delić je komentara koji mu ne idu na ruku.

Podsetimo, Kris Prat postao je krajem 2021. godine jedan od najomraženijih javnih ličnosti. Naime, tada je glumac podelio fotografiju sa svojom suprugom i javno joj se zahvalio što mu je "omogućila neverovatan život" i što mu je "rodila zdravu ćerku". To ne bi bilo ništa čudno da se ne zna da Prat iz braka sa Anom Faris ima sina koji je imao niz zdravstvenih komplikacija.

"Sin Krisa Prata i Ane Faris po rođenju imao je cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Ali, jako je važno da se sad hvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je obično đubre", pisalo je u jednom od prvih komentara ispod sporne fotografije, a kritike su se samo ređale.

Ana Faris je rodila sina Krisu Pratu koji ima zdravstvene pobleme.
Shutterstock 

Glumac je mesecima bio na udaru, a svaki njegov potez posmatran je kroz lupu. Pričalo se i da ga je skandal skupo koštao, te da mnogi nisu više želeli da sarađuju sa njim, zbog čega mu se karijera našla u krizi, a on je tek nedavno prvi put prokomentarisao sve ono što se dešavalo.

On je za "Men's Health" priznao da je bio ekstremno potrešen zbog situacije, kao i da je plakao.

"Rekao sam nešto poput: 'Nađi nekoga ko te gleda kao što moja žena gleda mene.' A onda sam dodao da je volim. Tako sam zahvalan na svojoj ženi — dala mi je prelepu, zdravu ćerku", objasnio je Prat. "A onda je izašla gomila članaka sa rečima da je to tako zastrašujuće. Da ne mogu da veruju da bi se Kris Prat zahvalio za zdravu ćerku kada se njegovo prvo dete rodilo prerano. To je takav udarac bivšoj ženi."

"Bio sam u fazonu - ovo je tako s***no! Moj sin će to pročitati jednog dana. Ima 9 godina. I urezano je u digitalni kamen. To mi je stvarno smetalo, čoveče. Plakao sam zbog toga. Mrzim što su ovi blagoslovi u mom životu — za ljude koji su mi bliski — pravi teret", dodao je Prat.

Kris Prat se našao na meti kritika.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Glumac je istakao i da je njegov sin Džek sjajan u ulozi velikog brata za novorođenu ćerku Eloiz Kristinu i Lila Mariju koja će uskoro imati dve godine.

I dok su ga neki podržali u onome što je ispričao, drugi su njegov intervju shvatili kao način da se "opere", te da sve svali na pratioce i fanove, kao i medije.

"Nismo te mi terali po ušima da se tako izražavaš", "Najlakše je kriviti druge za sopstvene greške", "kad znaš da sve ostaje na internetu, onda je trebalo da razmišljaš pre nego što nešto objaviš", "Najbolje da su sada svi krivi što se pisalo o tome koliko te briga za sina. Od kako smo te kritikovali počeo si redovno da se pojavljuješ sa njim"... pisali su mu pratioci, a Ana Faris se povodom svega nije oglašavala iako su njena retka pojavljivanja u javnosti pokazala koliko se teško nosila sa novonastalom situacijom, te je jasno da će proteći još mnogo vode pre nego što javnost Pratu zaista potpuno oprosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!