Čuvena slatkica holivuda, glumica Ana Farisproslavila je nedavno svoj 46. rođendan. Nakon turbulentnog perioda i ogromnog skandala zbog bivšeg koji ju je javno ponizio, prolazila je pakao, ali sada se čini da su se "strasti" konačno smirile, te da uživa u životu kraj muškarca koji zna kako treba tretirati ženu.

One je nedavno uslikana u društvu supruga Majkla Bareta i sina Džeka, i ako je suditi po fotografijama, sjajno su se zabavljali. Mališan se sve vreme smejao sa očuhom koji mu je poklanjao ogromnu pažnju, zbog čega je osvojio simpatije brojnih Aninih fanova. 

Inače, njih dvoje su se upoznali još 2017. godine na jednom snimanju, a 4 meseca kasnije, objavila je da se razvodi. Nakon razvoda počeli su da se druže da bi kasnije uplovili i u vezu, ali su detalje skrivali za sebe. 2019. glumica je uslikana sa ogromnim vereničkim prstenom na ruci, a sudbonosno "da" rekli su 2021. godine. 

Inače, Ana se razvela od Prata kada su govorkanja o njegovim neverstvima postala gotovo svakodnevica. Na sve to, obaveze oko bolesnog sina Džeka spale su samo na nju, što ju je dodatno opterećivalo, te je razvod bio neminovan. 

Kris Prat je navodno varao Anu.
MB / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, iako se činilo da među njima nema "zle krvi", stvari su se dodatno zakomplikovale kada je Prat nehotice javno uvredio i ponizio bivšu suprugu.

Kris Prat je uvredio bivšu suprugu i sina.
Shutterstock 

Naime, sve je počelo kada je glumac podelio fotografiju na Instagramu sa novom suprugom i javno joj se zahvalio "što mu je omogućila neverovatan život i zdravu ćerku". Ovaj opis ispod fotografije mnogi su protumačili kao direktan udarac na Anu Faris i njihovog sina Džeka.

"Sin Krisa Prata i Ane Faris po rođenju imao je cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Ali, jako je važno da se sad hvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je obično đubre", piše u komentaru ispod fotografije, a kritike su se samo ređale.

Glumac je mesecima bio na udaru, a svaki njegov potez posmatran je kroz lupu. Pričalo se i da ga je skandal skupo koštao, te da mnogi nisu više želeli da sarađuju sa njim, zbog čega mu se karijera našla u krizi, a on je tek nedavno prvi put prokomentarisao sve ono što se dešavalo.

On je za "Men's Health" priznao da je bio ekstremno potrešen zbog situacije, kao i da je plakao.

"Rekao sam nešto poput: 'Nađi nekoga ko te gleda kao što moja žena gleda mene.' A onda sam dodao da je volim. Tako sam zahvalan na svojoj ženi — dala mi je prelepu, zdravu ćerku", objasnio je Prat. "A onda je izašla gomila članaka sa rečima da je to tako zastrašujuće. Da ne mogu da veruju da bi se Kris Prat zahvalio za zdravu ćerku kada se njegovo prvo dete rodilo prerano. To je takav udarac bivšoj ženi."

"Bio sam u fazonu - ovo je tako s***no! Moj sin će to pročitati jednog dana. Ima 9 godina. I urezano je u digitalni kamen. To mi je stvarno smetalo, čoveče. Plakao sam zbog toga. Mrzim što su ovi blagoslovi u mom životu — za ljude koji su mi bliski — pravi teret", dodao je Prat.

Glumac je istakao i da je njegov sin Džek sjajan u ulozi velikog brata za novorođenu ćerku Eloiz Kristinu i Lila Mariju koja će uskoro imati dve godine.

Kris Prat kaže da nije mislio to što je rekao za bolesnog sina.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

I dok su ga neki podržali u onome što je ispričao, drugi su njegov intervju shvatili kao način da se "opere", te da sve svali na pratioce i fanove, kao i medije.

"Nismo te mi terali po ušima da se tako izražavaš", "Najlakše je kriviti druge za sopstvene greške", "kad znaš da sve ostaje na internetu, onda je trebalo da razmišljaš pre nego što nešto objaviš", "Najbolje da su sada svi krivi što se pisalo o tome koliko te briga za sina. Od kako smo te kritikovali počeo si redovno da se pojavljuješ sa njim"... pisali su mu pratioci, a Ana Faris se povodom svega nije oglašavala iako su njena retka pojavljivanja u javnosti pokazala koliko se teško nosila sa novonastalom situacijom.

Ana Faris se teško nosila sa situacijom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, glumica u poslednje vreme ponovo blista, te je jasno da je konačno prevazišla sve što se dešavalo, te da i te kako uživa u braku sa muškarcem koji je o njoj i njenom sinu uvek u javnosti govorio u superlativu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!