Slavna glumica Ana Faris šokirala je javnost nedavnim priznanjem da je na setu filma "Moja bivša superdevojka" koji je snimala davne 2006. godine bila jezivo zlostavljana od stranerežisera Ivana Rajtmana, poznatom po kultnom ostvarenju "Ghostbusters".

Naime, ona se u podkastu "Unqualified" sa Lenom Danam prisetila nekih najtežih filmskih iskustava osvrnuvši se na saradnju sa Reitmanom. 

"Pa, jedno od mojih najtežih filmskih iskustava bilo je sa Ivanom Rajtmanom. Mislim, ideja pokušaja da se napravi komedija pod vladavinom terora. Samo je vikao. Svaki dan bi nekoga slomio...", rekla je Ana.

Ana Faris progovorila je o najgorim iskustvima na snimanju filmova.
Shutterstock 

"Prvog dana snimanja to sam bila ja", rekla je i ispričala da se zbog Rajtmanovog stava osetila "besno i poniženo", ali i da je imala potrebu da se "brani", pogotovo kada ju je kasnije pred svima pljesnuo po zadnjici. 

Inače, Faris je ranije govorila o ovom incidentu u svom podkastu 2017. godine, iako tada nije imenovala Rajtmana. "Radila sam scenu u kojoj sam bila na merdevinama i trebalo je da uzimam knjige sa police, a on me je tako snažno udario po zdanjici pred ekipom", ispričala je tada. Glumica je rekla da je pogledala 30-ak posmatrača, od kojih niko nije progovorio, i da se zbog tog incidenta "osetila malom". "On to ne bi uradio glavnom glumcu, muškarcu", dodala je.

Ona se prisetila i da je Rajtman vikao na nju nakon što je zakasnila na set prvog dana zbog nesreće sa lepkom za periku u šminkernici. Njena sagovornica je potom otkrila da su i druge žene pričale o rediteljevoj neljubaznosti i napadnosti.

"Mislim da niste prva osoba koja je to prijavila. I tako mi je žao što ste imali to iskustvo. I zar niko nije ušao i rekao: "Ne?", pitala ju je Danam.

"Ne. Bilo je to, kao, 2006. godina. Imala sam 30 ljudi oko sebe koji su očekivali da nešto uradim, ali nisam. I tako sam to pustila. Rekla sam: "kao, pa nije to tako velika stvar. Povuci se i samo se kikoći". Ali, činilo je da se osećam tako malom. To ne bi smeo da uradi muškarcu. Jedno od mojih najtežih iskustava u filmu je sa njim" odgovorila je Ana.

Rajtman je preminuo u februaru ove godine, a njegov sin, takođe režiser, za sada nije komentarisao navode glumice.

Inače, Faris se prošle godine našla u centru skandala i sa bivšim mužem krisom Pratom koji ju je, kako mnogi misle, jezivo ponizio, te je bukvalno ispalo da ju je ostavio jer mu je rodila bolesno dete.

Ana Faris se prošle godine našla u centru skandala zbog bivšeg muža i bolesnog sina
Shutterstock 

Sve je počelo kada je glumac podelio fotografiju na Instagramu sa novom suprugom i javno joj se zahvalio "što mu je omogućila neverovatan život i zdravu ćerku". Ovaj opis ispod fotografije mnogi su protumačili kao direktan udarac na Anu Faris i njihovog sina Džeka.

"Sin Krisa Prata i Ane Faris po rođenju imao je cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Ali, jako je važno da se sad hvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je obično đubre", piše u komentaru ispod fotografije, a kritike su se samo ređale.

Glumac je mesecima bio na udaru, a svaki njegov potez posmatran je kroz lupu. Pričalo se i da ga je skandal skupo koštao, te da mnogi nisu više želeli da sarađuju sa njim, zbog čega mu se karijera našla u krizi, a on je tek nedavno prvi put prokomentarisao sve ono što se dešavalo.

On je za "Men's Health" priznao da je bio ekstremno potrešen zbog situacije, kao i da je plakao.

"Rekao sam nešto poput: 'Nađi nekoga ko te gleda kao što moja žena gleda mene.' A onda sam dodao da je volim. Tako sam zahvalan na svojoj ženi — dala mi je prelepu, zdravu ćerku", objasnio je Prat. "A onda je izašla gomila članaka sa rečima da je to tako zastrašujuće. Da ne mogu da veruju da bi se Kris Prat zahvalio za zdravu ćerku kada se njegovo prvo dete rodilo prerano. To je takav udarac bivšoj ženi."

"Bio sam u fazonu - ovo je tako s***no! Moj sin će to pročitati jednog dana. Ima 9 godina. I urezano je u digitalni kamen. To mi je stvarno smetalo, čoveče. Plakao sam zbog toga. Mrzim što su ovi blagoslovi u mom životu — za ljude koji su mi bliski — pravi teret", dodao je Prat.

Glumac je istakao i da je njegov sin Džek sjajan u ulozi velikog brata za novorođenu ćerku Eloiz Kristinu i Lila Mariju koja će uskoro imati dve godine.

Kris prat je ponosan na svog sina Džeka koji je dobar brat njegovim ćerkama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Velika je razlika u godinama, i on se tako lepo ponaša prema njima. Vole ga jako i nedostaje im kada nije tu", dodao je Kris na kraju.

I dok su ga neki podržali u onome što je ispričao, drugi su njegov intervju shvatili kao način da se "opere", te da sve svali na pratioce i fanove, kao i medije.

"Nismo te mi terali po ušima da se tako izražavaš", "Najlakše je kriviti druge za sopstvene greške", "kad znaš da sve ostaje na internetu, onda je trebalo da razmišljaš pre nego što nešto objaviš", "Najbolje da su sada svi krivi što se pisalo o tome koliko te briga za sina. Od kako smo te kritikovali počeo si redovno da se pojavljuješ sa njim"... pisali su mu pratioci, a Ana Faris se povodom svega nije oglašavala iako su njena retka pojavljivanja u javnosti pokazala koliko se teško nosila sa novonastalom situacijom.

Ana Faris zabrinula je sve retkim pojavljivanjima tokom drame sa Krisom Pratom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!