Kris Prat ponovo je pokazao da pojedini ljudi nikada ne nauče lekciju. Kao da mu nije bilo dovoljno haosa koji je trajao mesecima nakon što je uvredio bolesnog sina i bivšu suprugu, već je sada otišao korak dalje sa svojim izjavama koje su ponovo razbesnele javnost.

Kris Prat ne prestaje da šokira javnost.
Shutterstock 

Naime, slavni glumac našao se na meti kritika nakon što je sebe uporedio sa svecem, kada su ga pitali kako se nosi sa kritikama. On je govorio o svojoj veri rekavši da je kritikovan i zbog toga. 

"To nije ništa novo, to nije ništa novo, znate?", započeo je, a potom citirao deo iz bliblije. 

"Da sam od ovog sveta, voleli bi me baš takvog, ali kakav jeste, izabrao sam iz ovog sveta. To je Sveti Jovan 15:18 do 20" rekao je.

Kris Prat uporedio je sebe sa svecima.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Tako je to, ništa novo, pre 2.000 godina i njega su mrzeli", dodao je na kraju pozivajući se i na Svetog Jovana i na Isusa Hrista.

Očekivano, ove izjave podigle su ogromnu prašinu u javnosti. "Malo je pretenciozno porediti sebe sa Isusom ili svecima, jer su oni činili dobro, a tebe ne vole zbog stvari koje radiš", "Ovaj čovek koji je na najužasniji način uvredio rođenog sina i ženu nekome soli pamet?", "Prat je izgubio kompas. Sigurni smo da Isus, da je imao ženu, ne bi je ponizio na način na koji je to ovaj uradio, niti bi pljuvao po detetu samo zato što je bolesno"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

kris Prat ne prestaje da zgražava javnost.
Shutterstock 

Međutim, Prat se nije tu zaustavio. On je potom za Page Six prokomentarisao i kako reaguje na kritike "hejtera". "Oh, kako se nosite sa bilo čim" podelio je on. "Kao nosorog, gurni glavu dole, nastavi da trčiš napred, imaš debelu kožu i ako ti se neko nađe na putu, zabij mu rog pravo u du*e!"

Naravno da je i ovaj odgovor bio kritikovan s obzirom da nije baš hrišćanski, a Prat važi za izuzetno pobožnog čoveka. 

"Ja bih ga zbog ovih rečenica isterao iz crkve", "Ovaj čovek nije normalan", "Hrišćanin, a poziva se na nasilno rešavanje problema", "Da je hrišćanin, pokajao bi se"... pisali su ljudi.

Podsetimo, Kris Prat postao je krajem 2021. godine jedna od najomraženijih javnih ličnosti. Naime, tada je glumac podelio fotografiju sa svojom suprugom i javno joj se zahvalio što mu je "omogućila neverovatan život" i što mu je "rodila zdravu ćerku". To ne bi bilo ništa čudno da se ne zna da Prat iz braka sa Anom Faris ima sina koji je imao niz zdravstvenih komplikacija.

Sin Krisa Prata je rođen sa komplikacijama.
Shutterstock 

"Sin Krisa Prata i Ane Faris po rođenju imao je cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Ali, jako je važno da se sad hvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je obično đubre", pisalo je u jednom od prvih komentara ispod sporne fotografije, a kritike su se samo ređale.

Na sve to, on je priznao da je nakon kritika jedno što je želeo da uradi bilo to da trči, te da je tako "tražio Boga", što je ljudima posebno zasmetalo.

kris prat je ponizio i sina i bivšu ženu.
MB / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, u Holivudu se pričalo da je celokupna briga oko bolesnog sina pala na Anu Faris, te da je sve i dovelo do razvoda na koji je, po sostvenom priznanju, bila prisiljena. 

Doduše, Ana i Kris danas su u korektnim odnosima, a glumica je priznala i da je konačno okej i sa njegovom suprugom, a Prat, jasno je, očigledno nikada neće naučiti šta treba ili ne treba da radi i govori.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!