Kris Prat je, kako se čini, konačno naučio lekciju. Nakon što je godinama bio na meti kritika zbog nepažljive objave na Instagramu kojom je ponizio bivšu suprugu i njihovog sina koji ima određene zdravstvene probleme, danas sa njim redovno provodi vreme, čak i u pauzama snimanja.

Prat je uslikan sa drugom suprugom Ketrin Švarceneger i njihovom starijom ćerkicom Lilom, a sa njima je bio i sin Džek koji se, sudeći po paparaco fotografijama, sjajno zabavaljao sa maćehom. 

Kris PRat sa decom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo je ujedno bio i prvi put nakon dužeg vremena da je Džek bio sa njima, a Prat se trudio da deci ništa ne fali. Komentari ljudi bili su daleko pozitivniji za razliku od ranije, kada su mnogi mahom pisali da "sa zdravim detetom šeta, a da se bolesnog stidi".

Ipak, glumac koji se nakon incidenta na mrežama trudio da uključi Džeka u svakodnevne aktivnosti, i dalje nije toliko aktivan na mrežama, i vodi računa šta objavljuje. 

Podsetimo, Kris Prat se 2017. razveo od Ane Faris sa kojom je dobio sina, a od 2019. godine je u braku sa Ketrin Švarceneger sa kojom je potom dobio dve ćerke. 

Ana Faris sa Krisom Pratom i sinom sa posebnim potrebama
Shutterstock 

On je, u nameri da pohvali drugu suprugu nehotice uvredio i bivšu ženu i njihovo dete, kada se javno zahvalio Ketrin što mu je "omogućila neverovatan život i zdravu ćerku". Ovaj opis ispod fotografije mnogi su protumačili kao direktan udarac na Anu i njihovo dete.

"Sin Krisa Prata i Ane Faris po rođenju imao je cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Ali, jako je važno da se sad hvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je obično đubre", samo je jedan od komentara koji se tada mogao pročitati ispod sporne fotografije, a kritike su se samo ređale.

Glumac je nakon toga pokušao da se opravda, ali je sramnim odgovorom navukao još veći bes javnosti.

Pročitajte još: PONIZIO JE BIVŠU JER MU JE RODILA BOLESNO DETE, A SAD TO RADI PONOVO: Sveto mu ništa nije, veliča sadašnju kao da je BOG

Na svom storiju objasnio je da je otišao u krevet osećajući se "uznemiren i depresivan", a probudio se u petak "osećajući se us***o". Međutim, taman kad se pomislilo da će se glumac izviniti, ili pokušati na bilo koji način da ispravi učinjeno, on je priču odveo u potpuno drugom pravcu. Naime, njemu je najteže palo to što zbog cele situacije nije mogao da vežba, te je, kako kaže, morao sebe na to da natera.

Kris Prat sa novom suprugom Ketrin Švarceneger.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Znao sam da ću se osećati bolje ako pustim svoju hrišćansku muzičku listu, i trčim šumom i pobegnem, ali jednostavno nisam želeo", rekao je Prat i dodao, "svejedno sam to uradio i, Bože, kako sam bio u pravu. Osećao se neverovatno. Izašao sam iz šume, krv je počela da pumpa."

Rekao je da, iako nije često emotivan, tada jeste bio. "Taj trenutak", rekao je, "zaista me je zarobio i zato samo želim da kažem, svaka čast Bogu". Jasno je da je zašto je nakon ovih reči usledio toliki bes ljudi, a Prat se nakon celokupnog haosa retko pojavljivao u javnosti. Popularnost mu je u jednom trenutku znatno opala, te mu je karijera bila umalo uništena, naročito kada je sebe uporedio sa svecima nakon pitanja novinara kako se nosi sa negativnim kritikama.

Kris Prat je umalo ostao bez karijere.
Shutterstock 

"Tako je to, ništa novo, pre 2.000 godina i njih su mrzeli", odgvorio je pozivajući se i na Svetog Jovana i na Isusa Hrista.

Očekivano, ove izjave podigle su ogromnu prašinu u javnosti. "Malo je pretenciozno porediti sebe sa Isusom ili svecima, jer su oni činili dobro, a tebe ne vole zbog stvari koje radiš", "Ovaj čovek koji je na najužasniji način uvredio rođenog sina i ženu nekome soli pamet?", "Prat je izgubio kompas. Sigurni smo da Isus, da je imao ženu, ne bi je ponizio na način na koji je to ovaj uradio, niti bi pljuvao po detetu samo zato što je bolesno"... samo je delić koji se mogao pročitati. Srećom, čini se da je Prat konačno uvideo grešku, te da istu ne ponavlja, kao i da se trudi da, za razliku od vremena kada je bio u braku sa Anom Faris, na koju je tada pala kompletna briga o Džeku, ovog puta i sam pomogne u njegovom odgoju i bude pravi otac.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI!" Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO) Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!