Slavna manekenka Sindi Kraford možda danas živi bajku, ali nije uvek bilo tako. Mnogi ne znaju da je njen početak bio veoma težak, a put trnovit, kao i da je jedna tragedija obeležila njen život.

Podsetimo, Sindi je odrasla u tipičnoj američkoj radničkoj porodici u malom gradu u Ilinoisu. Njen otac je bio mehaničar, električar i staklorezac, a njena majka, koja je zatrudnela sa 16 godina, bila je domaćica.

Odrasla je na poljima kukuruza gde je vredno radila i gde je svakog dana bila odgovorna za 200 redova, koje je đubrila i prskala. 

A onda se sve promenilo. Kada je Sindi imala osam godina, i kada je njenom, tada dvogodišnjem bratu Džefu, dijagnostikovana je leukemija. Nakon napornih i bolnih terapija, njen brat, nažalost preminuo je godinu dana kasnije.

"To je bio strašan gubitak za nas. Nisam sigurna da će moja porodica to ikada preboleti, smo naučili da živimo sa tim. Naučila sam mnogo od svoje majke gledajući je kako se nosi sa svojim bolom. Bez obzira na sve, nikada nije bila ogorčena", napisala je Sindi u svojoj autobiografiji.

"Moj tata je želeo sina, pa je čevrto dete bilo dečak. I mislim da je bilo dosta krivice... tu je i ona krivica ostale dece naročito jer smo znale da je moj otac zaista želeo sina pa smo se osećale kao da je umesto brata trebalo da bude jedna od nas. Bilo je tako čudno godinama", ispričala je Sindi Kroford.

Sindi Kraford sa decom i mužem
Shutterstock 

Kako je dodala, njoj i njenim sestrama je tada bilo potrebno da im roditelji kažu da su srećni što imaju njih, ali razume da je to veoma težak zadatak za ožalošćene roditelje u kasnim dvadesetim (koliko godina su tada imali njeni roditelji).

Prisetila se kako joj je trener tokom epidemije kovida rekao: šta bi volela da ti je reečno, a nije. Istakla je da bi volela da su joj majka i otac rekli: "Da, tako smo tužni što je Def umro, ali mi smo tako sam srećni što si ti ovde".

Zbog svega je razvila otvoren odnos sa decom, i nije imala problem da sa njima priča o smrti.

"Moja deca su izgubila prijatelje, nažalost, zbog saobraćajnih nesreća i fentanila i svih ludih stvari koje ova deca sada doživljavaju. Uvek pitaju: šta da kažemo? Trudim se da im objasnim", istakla je Sindi Kroford koje je o smrti brata pričala i pre 10 godina u emisiji Opre Vinfri.

Ipak, tragediju koju je nosila u podsvesti i težak rad na imanju samo su joj bili podstrek da uspe. Samo par godina kasnije, dok je bila srednja škola, uplovila je u svet modelinga, a ostalo je bilo istorija. Snimanja su se samo ređala, a sve ostalo je bilo istorija.

face to face / Face to Face / Profimedia Kako se čuvena lepotica menjala tokom godina

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!