Ričard Gir proslavio je 74. rođendan i iako je zakoračio u osmu deceniju, čini se da i dalje život živi punim plućima. Od svoje 33 godine mlađe supruge retko se odvaja, a paparaco fotografije pokazuju da su njihove emocije zaista velike, jer par ne može da obuzda strasti nevezano gde se u tom trenutku nalaze - na romantičnoj večeri, crvenom tepihu, ili kraj bazena. 

Ričard Gir nema problema da razmenjuje nežnosti sa mlađom suprugom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Vremešni zavodnik ne krije da mu je je lepa Aleksandra Silva vratila osmeh na lice, a zanimljivo je da ju je prvi put sreo kada je još uvek formalno bio u braku sa nekadašnjom manekenkom Keri Louel.

Ričard Gir ludo je zaljubljen u treću suprugu.
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njihov brak je trajao 11 godina, i u očima sveta bio je jedan od "savršenih", iako se ispostavilo da dosta toga nije "štimalo". Oni su 2000. dobili i sina Homera, a prema izjavama njegovih prijatelja, slavni roditelji su učinili da mu sve bude potaman, i uvek im je bio na prvom mestu.

Tokom jednog od svojih intervjua, Ričard Gir je otkrio da je njihov brak zaista bio briljantan:

 - Naš brak je briljantan zbog Keri, mi smo saputnici na ovom životnom putovanju. Mi smo partneri, ogledala u kojima možemo videti sebe, rastemo i menjatmo se. Pomažemo jedno drugom. To je ljubav bez ega - rekao je Ričard.

- Mislim da sam sa Keri shvatio da, zapravo mogu da imam dete sa ovom sjajnom ženom i da se ne plašim toga. Ovo divno dete je sada u našim životima. Lud sam za svojim sinom! On me čini srećnim. Morate odvojiti vreme za dete, ali to je izuzetno zadovoljavajuće - dodao je.

Ipak, različiti stilovi života su presudili njihovom odnosu. Ričard Gir je žudeo za privatnošću, dok je Keri volela druženje i da bude okružena drugim ljudima. Par je imao kuću u Bedfordu, a glumcu se posebno sviđalo jer je tiho i voli samoću. Živeli pored američkog bizinsmena Džimija Bafeta i njegove porodice i dobri su prijatelji. Oni su vremenom jednostavno postali drugačiji i nisu mogli da razumeju razmišnjanje druge strane.

Međutim, sa zvaničnim razvodom su čekali iako su godinama bili razdvojeni. Tek kada je Gir upoznao zanosnu Aleksandru, odlučio je i da se formalno razvede. Međutim, čini se da mu strastven i brz život sada ne predstavlja problem, jer sa Silvom nema problem da posećuje svečanosti i izlazi bezmalo svako veče.

Ričard Gir uživa u životu sa aleksandrom Silvom.
Shutterstock 

Inače, Ričard Gir koji se nebrojeno puta na listama najseksepilnijih muškaraca poznat je po burnom ljubavnom životu. Tako je 90-ih bio oženjen čuvenom manekenkom Sindi Kroford, a ovaj par bio je jedan od najomiljenijih u Holivudu.

Venčali su se u Las Vegasu i važili za jedan od najlepših parova ne samo u Holiudu, već u celom svetu. Kao razlog za razvod njih dvoje su kao razlog naveli "nepomirljive suprotnosti", a svakako jedan od glavnih razloga razvoda bila je velika razlika u godinama.

Sindi je jednom prilikom izjavila da je zahvalna Giru za prelepe godine koje je kraj njega provela, kao i to da je dosta naučila od njega, ali da su razlika u godinama i drugačiji način razmišljanja jednostavno učinili da svako krene svojim putem.

Ipak, glumac nije odustao od ljubavi - u junu 2018. oženio se Alehandrom Silvom (33) sa kojom je dobio dvojicu sinova Aleksandera, a potom 2020. godine još jednog naslednika čije ime nije poznato javnosti. 

Ričard Gir nije odustao od ljubavi.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!