Glumac Ričard Gir (72) ovih dana odmara sa svojom suprugom na na španskom ostrvu Formentera. Holivudski šarmer snimljen je sa partnerkom Alehandrom Silvom (39) na plaži, kao i tokom krstarenja luksuznom jahtom.

Iako je u osmoj deceniji života Ričard Gir deluje daleko mlađe, izgleda veoma srećno, te mnogi navode kako proživljava drugu mladost. Gir je pokazao da je vrlo spretan u vožnji džet-skija. Takođe, može se videti da su on i njegova supruga Alehandra uživali u suncu dok su krstarili jahtom.

Ričard Gir ima 33 godine mlađu ženu
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ričard Gir i španska politička aktivistkinja i publicista Alehandra Silva u braku su 4 godine. Njih dvoje su se venčali 2018. godine, a ovo je slavnom glumcu inače treći brak.

Ričard je pre tri godine ponovo postao tata kada je sa sadašnjom suprugom dobio sina Aleksandera. Alehandra Silva iz prethodne veze ima sina Alberta.

Ričard Gir ima 33 godine mlađu ženu
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Gir je 90-ih je bio oženjen čuvenom manekenkom Sindi Kroford, a od 2002. do 2016. bio je u braku sa Keri Louel sa kojom je dobio sina Homera (22).

Ričard Gir ima 33 godine mlađu ženu
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!