Jedan od najpoznatijih svetskih dizajnera Kelvin Klajn viđen je s dečkom Kevinom Bakerom tokom odlaska u kafić u jedan popularni italijanski restoran u Zapadnom Holivudu, na istom mestu gde je i prošle godine snimljen.

Iako su zajedno više od 5 godina, zajednička pojavljivanja Kelvina Klajna i njegovog, 45 godina mlađeg, dečka Kevina Bakera u javnosti mogu se izbrojati na prste jedne ruke.

Ovaj navodni par se poslednji put pojavio zajedno u decembru prošle godine u jednom restoranu, a svoju ljubavnu vezu nikada nisu zapravo potvrdili.

Poznati 79-godišnji dizajner je dugi niz godina skrivao svoju pravu seksualnost, a mnoge je vest o njegovom homoseksualnom opredeljenju šokirala nakon dva braka sa ženama.

Dizajner Kelvin Klajn ima 45 godina mlađeg dečka.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prvi brak trajao je 10 godina, od 1964. do 1974. godine s dizajnerkom Jayne Centre s kojom ima i ćerku Marsi, a drugi put je oženio svoju asistentkinju Keli Rektor 1986, a u braku su bili do 2006. godine.

Nakon ovog braka u život modnog dizajnera ušetao je porno glumac i maneken Nik Gruber te je tvrdio da je on bio prvi muškarac u kog se Kelvin zaljubio. 

Kelvin Klajn sa dečkom Kevinom Bakerom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nik, koji je bio skoro 50 godina mlađi od Kelvina, je često bio na naslovnim stranama zbog divljih zabava i konzumiranja droge. Upravo njegov buran način života i lečenje zavisnosti bili su razlog njihovog rastanka.

Inače, dizajnerov navodno sadašnji dečko - Kevin Baker je model i glumac, koji potiče iz Spokena u Vašingtonu. 2012. godine glumio je u kratkom filmu pod nazivom The Long Distance Operator.

Kelvin Klajn i 45 godina mlađi dečko Kevin Baker.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Iako nikada nisu javno govorili o svojoj vezi, godinama su zajedno dolazili na važna modna dešavanja. Prvi put su obelodanili svoju vezu 2016. na crvenom tepihu na Fall Gala večeri Američkog baletskog teatra, a kako danas izgledaju pogledajte u galeriji:

JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Kelvin Klajn sa dečkom Kevinom Bakerom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!