Proslavljeni modni dizajner Kelvin Klajn izgledao je dobro raspoložen kada su ga paparaci snimili s dugogodišnjim dečkom Kevinom Bejkerom na Beverli Hilsu.

79-godišnji dizajner i 33-godišnji Kevin retko se pojavljuju u javnosti, ali ovog puta su uhvaćeni kako zajedno uživaju u kupovini i na intimnom ručku u popularnom Mauro's Cafeu.

Par je izgledao opušteno u tamnim odevnim kombinacijama, a od znatiželjnih pogleda pokušali su da se sakriju iza tamnih naočara.

Kelvin Klajn sa dečkom od kog je stariji 45 godina.
GHO$T / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

O svojoj vezi nikada se nisu javno oglasili, ali strani mediji prenose da su zajedno već nekoliko godina. Iako ne vole izlaska na javna mesta, dosad su bili viđeni na romantičnim večerama i na tek nekoliko društvenih događanja.

Kelvin Klajn uživa u vezi sa zgodnim Kevinom.
JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jedno od njih bila je gala večera Američkog baletskog pozorišta 2016. godine.

Kelvin je jedan od najuspješnijih modnih dizajnera današnjice i njegova imovina se procenjuje na oko 700 miliona dolara, a poznato je i da poseduje kuću vrednu 25 miliona u Los Anđelesu.

Kelvin Klajn ne pojavljuje se često u javnosti sa partnerom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Klajn je od 1964. do 1974. godine bio i u braku s dizajnerkom tekstila Džejn Sentri s kojom ima ćerku, televizijsku producentkinju Marsi Klajn, a 1986. godine oženio se sa svojom asistentkinjom Keli Rektor s kojom je bio sve dok se nisu razveli 2006. godine.

Nakon niza propalih brakova sa ženama Kelvin je počeo vezu s manekenom Nikom Gruberom 2012. godine, ali ta priča se završila nakon dve godine i sreću je ubrzo pronašao s Kevinom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!