Ričard Gir definitvno živi drugu mladost sa svojom 33 godine mlađom suprugom Alesandrom Silvom, a koliko je njihova zaljubljenost velika potvrđuje i to što ne biraju ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti i strastveno se ljube.

Tako je pre samo nedelju dana bilo pravo iznenađenje videti vremešnog zavodnika koji čak ni na crvenom tepihu nije mogao da skine ruke sa zgodne supuge, već ju je sve vreme grlio, mazio i ljubio. 

Ričard Gir ne odvaja se od mlađe supruge.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Par se pre toga nije pojavljivao toliko na javnim događajima, zbog čega su mnogi mislili da Gir krije svoju suprugu, ali su ih zato paparaci redovno fotografisali tokom romantičnih šetnji, izlazaka na večeru, a njihove fotografije sa odmora napravile su pravi boom

Ričard gir uživa sa mlađom suprugom na odmoru.
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Gir je najpre uživao u vožnji džet-skijem, a potom i u krstarenju jahtom, dok je lepa Alesandra uživala u suncu. Inače, njih dvoje su pre 4 godine dobile i sina Aleksandera, a njihova ljubav čini se jača nego ikad.

Supruga Ričarda Gira uživala je u zracima sunca.
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Takođe, u poslednje vreme mnogi komentarišu da ga Ričarda supruga podmladila, te da sija kraj nje.

Ričard Gir ne krije zaljubljenost u mlađu suprugu.
Shutterstock 

Čak su se mogli i pročitati komentari na mrežama da se glumac ponaša "poput zaljubljenog tinejdžera", pogotovo kada su se na internetu pojavile fotografije na kojima deluje kao da je intiman sa suprugom, ali mu to niko nije uzeo za zlo. Naprotiv.

Ričard Gir bio je intiman sa suprugom u javnosti.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Gir je 90-ih je bio oženjen čuvenom manekenkom Sindi Kroford, a od 2002. do 2016. bio je u braku sa Keri Louel sa kojom je dobio sina Homera (22).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!