Poslednjih dana "nepo-bebe" glavna su tema na mrežama, a ljudi kao da su jedva dočekali da "udare" po onima koji su do slave došli na lakši način, odnosno zahvaljujući slavnim roditeljima ili porodičnim vezama. Na listi se očekivano našla i Kaja Gerber za koju se od samog početka priča da je ni "m" od modela kakva je bila njena majka, te da sve poslove dobija zahvaljujući tome što joj je Kraford otvorila vrata modelinga.

Čak je ni sada, kada su se njene fotografije sa porodičnog odmora našle na mrežama, nisu zaobišli negativni komentari. Naime, Sindi Kraford trenutno je sa porodicom u Meksiku, a pored supruga, sa njom su i sin Presli sa novom devojkom, kao i ćerka Kaja sa dečkom.

Kaja Gerber trenutno odmara u Meksiku sa porodicom.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oni su ovde proslavili Božić i Novu godinu, i više je nego jasno da uživaju u luksuznom odmoru, te većinu vremena provode na plaži, ali od trenutka kada su se Kajine fotografije našle na mrežama, priča o nepo bebama ponovo je zaživela samo iz razloga što, po mišljenju mnogih mlada manekenka ne ispunjava uslove da bude nazivana supermodelom. 

Od samog početka karijere pratile su je glasine da su joj roditelji otvorili vrata sveta modelinga, te "kupili" karijeru, čak i kada se Kaja našla na naslovnicama najvećih svetskih modnih magazina.

Ona je jedno vreme punila naslovnice i zbog ljubavnog života, kako sa Pitom Dejvidsonom, bivšim dečkom Arijane Grande i Kim Kardašijan, tako i zbog nedefinisanog i suviše prisnog odnosa sa Karom Delavinj zbog čega se pričalo da je Gerberova biseksualka.

kaja gerber bila je u vezi sa pitom dejvidsonom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Negativni komentari su otišli toliko daleko da se pričalo i da namerno radi određene stvari da bi bila u centru pažnje, jer je na modnom radaru nigde nema, što je sve samo ne tačno.

Iako 21-godišnjakinja može da se pohvali savršenom linijom, mnogi komentarišu da joj fali harizme, te da nema ni "o" od oblina koje su krasile njenu majku. Takođe, spominje se i da nije seksepilna, iako u licu podseća na mladu Sindi, a neki su otišli toliko daleko da su je poredili i sa motkom. 

Za Kaju Gerber kažu da nikad neće nadmašiti majku Sindi Kraford
Clasos.com.mx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Majka i sa 58 boginja, a ćerka u kupaćem poput motke", glasio je jedan od komentara. 

"Majka sa 56 hodajući se*s, a ona nit' je lepa, nit' je harizmatična... kao krpa je", "Može samo da sanja o majčinoj karijeri", "Lepa i to je sve", "Ne znam, ali meni ona uopšte nije lepa", "Nikada ona neće nadmašiti Sindi", "Sindi u kupaćem je melem za oči, ovo... ovo je prosto neprijatno za gledati"... nizale su se negativne reakcije, a vi pogledajte još neke njene fotograifje u nastavku i procenite sami da li su pojedinci u pravu kada kažu da ipak slavnu Sidni teško da može da nadmaši.

action press / Shutterstock Editorial / Profimedia, Image Press Agency / ddp USA / Profimedia Sindi Kraford i Kaja Gerber

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!