Da je Sindi Kraford bila i ostala jedna od najlepših žena svih vremena definitivno potvrđuje i njena rođendanska objava na Instagramu. U lepršavoj beloj maksi haljini pokazala je da joj godine ne mogu ništa i odražala kratku lekciju poziranja dokazavši da je i u 57. najbolja od najboljih. 

Manekenka koja je promenila istoriju mode i stekla slavu zahvaljujući nestvarnom izgledu i lepoti, ali i mladežu zbog kojeg su je nekada ismevali u školi, rođendan je proslavila u krugu porodice, uz muža i decu, a čestitke ispod objave nisu izostale.

I njena deca čestitala su joj "divan dan" na posebne načine. Tako je stariji, Preston, podelio njihovu zajedničku fotografiju sa jednog snimanja, a sličnost između majke i sina je neverovatna.

Slično je uradila i Kaja, s tim što je ona objavila video iz vremena kada je bila u majčinom stomaku. 

Naravno, komplimenti i čestitke samo su se ređali, ali, kako to obično ide, morao se naći i neko ko je na sve načine pokušao da ponizi decu manekenke, a pogotovo ćerku Kaju. 

Naime, u poslednjih par godina, nepo bebe, odnosno deca slavnih, veoma često su na udaru kritika. Ono zbog čega neki rade krvavo, celog života, oni su dobili "na tacni", te su njihovi uspesi često upitni. Ovo se pogotovo odnosi na decu modela, iz razloga što se za mnoge smatra da nisu za taj posao, te da su isključivo zahvaljujući slavnim roditeljima dobili unosne ugovore. 

Jedna od onih za koju se smatra da je "nedostojna" da se nazove modelom je i ćerka Sindi Kraford, Kaja. Mnogi smatraju da je samo bleda kopija majke, te da joj fali i šarma i "ličnosti". Njene kampanje mnogi opisuju kao "neupadljive", "prosečne", "ništa posebno". Ipak, ona je ćerka Sindi Kraford i krenula je njenim stopama, te će zasigurno i u budućnosti dobijati skupe poslove, dok će neke druge, daleko talentovanije devojke morati da grebu i nogama i rukama ne bi li dobile bilo kakvo angažovanje. 

kaja Gerber navodno nije zaslužila da bude model.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mnogima je smetalo i poređenje Kaje i Sindi s obzirom da sličnost između njih postoji, ali nije toliko izražena kao u slučaju Sindi i Preslija koji je zaista njena slika i prilika. 

Presli je zaista slika i prilika majke za razliku od Kaje.
Shutterstock 

Zapravo, u jednom trenutku, u holivudskim krugovima kružilo je mišljenje da Kaja ima sreće samo zato što je Presli nestabilan. "Da želi, bukvalno bi joj oduzeo sve kampanje, i to zasluženo, jer on je zaista nasledio talenat i stav majke. Kad stane ispred kamere, to je to. Kajo, gledaj i uči", glasi jedan od komentara.

Činjenica je da je sin Sindi Kraford zaista njen klon, te da se na kratko i sam okušao u modelingu i išlo mu je sjajno. Međutim, bunotvnička narav odvela ga je u drugom pravcu. U jednom trenutku je istetovirao i lice, iako je kasnije uklonio tetovažu, a bio je i na odvikavanju od narkotika. 

Čini se da se konačno "smirio", te je u više navrata viđen i kako pomaže ocu oko restorana, a privlači ga i fotografija u kojoj je, po mišljenju modnih stručnjaka veoma dobar. Sve u svemu, iako je i on nepo beba, čini se da za njega ne važe iste stvari kao za Kaju.

"Ono kad Presli nasledi sav talenat", "Dečko je problematičan, ali neverovatno talentovan. Samo da pronađe sebe", "Presli je zapravo zaslužio svako snimanje. Kaja gleda i plače jer ima karijeru zbog mame", samo je delić mišljenja na internetu. 

Kaji poručuju i da "nije dovoljno da bude samo mršava", kao i da "šarm ili imaš ili nemaš", pogotovo kada porede slična snimanja kakva je radila njena majka. 

Ovo je naročito izaženo kada se pojave online njene paparaco fotografije, za koje kažu da su nebo i zemlja kada se uporede sa Instagramom.

kaja Gerber ne liči toliko na Sindi kao njen brat.
KOI SOJER / INSTAR Images / Profimedia 

"Majka i sa 58 boginja, a ćerka u kupaćem poput motke", "Majka sa 56 hodajući se*s, a ona nit' je lepa, nit' je harizmatična... kao krpa je", "Može samo da sanja o majčinoj karijeri", "Lepa i to je sve", "Ne znam, ali meni ona uopšte nije lepa", "Nikada ona neće nadmašiti Sindi", "Sindi u kupaćem je melem za oči, ovo... ovo je prosto neprijatno za gledati"... nizale su se negativne reakcije.

Pogledajte još neke njene fotograifje u nastavku i procenite sami da li su pojedinci u pravu kada kažu da ipak slavnu Sidni teško da može da nadmaši.

action press / Shutterstock Editorial / Profimedia, Image Press Agency / ddp USA / Profimedia Sindi Kraford i Kaja Gerber

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!