Bivši suprug pevačice Gven Stefani, roker Gevin Rosdejl uslikan je sa novom devojkom na odmoru i mnogi su morali dobro da protrljaju oči. Dovoljan je jedan pogled na fotografije da vam bude jasno zašto su hiljade ljudi u prvi mah pomislile da je na fotografijama upravo Gven. 

No, uprkos sličnosti, sa Gevinom je zapravo albanska pevačica Zoana Zeneti (Xhoana Xheneti), poznatija kao Xhoana X

Par je zajedno od 2023, a veza je postala zvanična tek u martu 2024, kada su se pojavili na jednom muzičkom događaju. Kako je Gevin kasnije govorio, u tom trenutku "nije tražio devojku", međutim spojila ih je ljubav prema muzici. 

Sada su uslikani na odmoru u Kabu San Lukasu u Meksiku, a sudeći po paparaco objavama, emocije između njih su veoma jake. Međutim, mnogi su postavili pitanje i da li Gevin ikada preboleo Stefani, s obzirom da je Albanka "pljunuta" Gven iz mlađih dana

Plava kosa, tanke obrve i crveni karmin samo su dodatno doprineli sličnosti. Uostalom, pogledajte kako izgleda Zoana:

Xhoana X sa Gevinom na odmoru.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

... a kako je izgledala Gven u mlađim danima.

Da li ima istine u nagađanjima da Rosdejl nikada nije preboleo pevačicu, ne znamo, ali nam je jasno zašto se tako misli. 

Podsetimo, brak Stefani i Rosdejl se raspao malo nakon njene treće trudnoće, kada ga je uhvatila u aferi sa dadiljom i to sasvim slučajno. Telefon frontmena kulnog benda "Bush" se sinhronizovao sa tabletom koji porodično koriste, i pevačica je videla prepiske i fotografije. 

Gven Stefani je uhvatila muža u prevari
Garrett Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Afera je trajala tri godine, a Gevin je sve priznao tek kada ga je Stefani suočila sa skrinšotovima, odnosno dokazima.

Gven je nakon razvoda bila potpuno razorena, a jedino što joj je pomagalo bilo je da radi. Kasnije je upoznala Blejka Šeltona sa kojim je danas u srećnom braku, ali Rosdejl nije imao tu sreću. 

Menjao je devojke koje su bile kopije Gven, a vrhunac je usledio upravo sa Albankom koja je inače i godište njegove vanbračne ćerke. 

Gavin ima i vanbračno dete

Inače, roker je za ćerku saznao iznenada. Najpre je dugo mislio da je samo kum devojčici Dejzi Lou, sve dok test očinstva 2004. nije pokazao da je on zapravo biološki tata tada 14-godišnjakinje.

Gevin Rosdejl sa decom.
instagram/gavinrossdale 

Rosdejl je imao petogodišnju vezu sa Dejzinom majkom, Perl Lou, osamdesetih, dok je još bila udata za specijalistu za plodnost Bronera Handvergera. Kada je saznao da ima ćerku, Rosdejl je već bio oženjen svojom tadašnjom suprugom Gven Stefani.

Pročitajte još: SLAVNI KOJI IMAJU VANBRAČNU DECU: Putin tajnoj ćerki dao milione, a sin pevača je beskućnik i prosi na ulici

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Afera TikTok/tishtoking

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!