Slavna pevačica Gven Stefani konačno ima život o kakvom je oduvek sanjala. Ostvarila se na svim poljima, aktivna je i dalje u šoubiznis svetu, i na sve to, srećna je i u ljubavi sa Blejk Šeltonom pored kojeg je ponovo počela da smeje nakon sramne izdaje bivšeg muža kojeg je uhvatila u prevari sa dadiljom.  

Ipak, život najposebnije plavuše 90-ih nije oduvek bio med i mleko. Naprotiv. Njen put bio je protkan brojnim teškim i skandaloznim trenucima, ali nikad nije dozvolila da je to slomi.

Američka pevačica proslavila se devedesetih godina kao pevačica grupeNo Doubt, a kasnije je krenula u solo vode i za to vreme je izbacila nekoliko izuzetno uspešnih singlova poput "Cool", "Rich Girl", "Hollaback Girl" i druge...

Takođe, počela je i da se bavi modnim dizajnom. 

Skandal s bivšim

Davne 2002. Gven se udala za pevača Gavina Rosdelja (55) s kojim je dobila troje dece. Naime, par je dospeo u medije nakon što se saznalo kako je Gavin varao Gven čak tri godine s dadiljom Mindi Men, pa čak i onda kad je bila trudna s njihovim najmlađim detetom, sinom Apolom.

Gavin Rosdejl i Gven Stefani dobili su u braku troje dece.
f44 / Zuma Press / Profimedia 

Stefani je bila slomljena kada je saznala za aferu svog supruga, nakon što je pronašla golišave slike i bezobrazne poruke bivšeg supruga Gavina Rosdelja i dadilje sa kojom ju je varao. Tada se Gavinov mobilni telefon sinhronizovao s tabletom, a da on to nije shvatio, te je Gven na taj način saznala da je muž vara.

Nakon što ga je suočila sa skrinšotovima i golišavim fotografijama Gevin je priznao šta je uradio. Afera je trajala tri godine, a pitanje je koliko bi dugo još varao i lagao pevačicu da slučajno nije napravio propust.

Gven Stefani slučajno je otkrila neveru supruga.
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Ljubav s Blejkom

Dok joj se brak raspadao, a mediji brujali o aferi njenog supruga, Gven je počela da radi kao sudija u "The Voice" i tu je upoznala Blejka Šeltona. Varnice su odmah nastale, a i sam muzičar prolazio je kroz krizu u sopstvenom braku.

Gven Stefani sa novim mužem našla je sreću.
Instagram 

Prijateljstvo je polako preraslo u ljubav, a Šelton je rešio da se razvede od supruge nakon 4 godine braka. Javnost je tada žestoko osudila pevačicu tvrdeći da je drugoj ženi uradila ono što je njoj rađeno, ali bilo je i onih koji su je branili tvrdeći da je njihov odnos bio čisto platonski dok se muzičar nije razveo.

"Neverovatno mi je da nas je bog stavio u tu poziciju da imamo jedno drugo u tom trenutku. Nisam pokušavala ni u jednom trenutku da započnem vezu s njim, jednostavno se dogodilo", rekla je tada pevačica.

Gven Stefani se udala za Šeltona.
Instagram 

Par je zvanično potvrdio da su u vezi u decembru 2015. godine, a 2016. Gven je konačno okončala brak sa Rosdejlom. Tada su se prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu, a a Blejk je priznao da mu je pevačica promenila život na bolje.

Ljubav su krunisali brakom 2021. godine u kapeli koju su izgradili na svom imanju, i čini se da je to-to ovaj put za oboje. A kako je Gven izgledala tom prilikom, ukoliko ste propustili možete pogledati u galeriji u nastavku.

Instagram Evo kako je Gven Stefani izgledala na venčanju sa Blejkom.

Obožavateljka estetske hirurgije

Gven je američkim medijima poznata i po brojnim estetskim zahvatima. Na dodeli Gremija 2020. godine pojavila se s partnerom i kolegom, pevačem Blejkeom Šeltonom (45), a svojim izgledom šokirala je obožavatelje.

Gven Stefani izgleda kao da nije ostarila ni dan.
Instagram 

Iako pevačica i u šetoj deceniji drži do sebe, njeni obožavatelji nisu previše oduševljeni njenim zategnutim licem bez ijedne bore.

"O bože, šta je Gven Stefani uradila sa svojim licem?", "Plastična operacija koja je otišla u pogrešnom smeru", "Gven, prestani s plastičnim operacijama na svom licu", "Počinješ da izgledaš kao Madona", "99% fileri i 1% koža", samo su neki od komentara kojisu se tada mogli pročitati na Tviteru, a situacija nije ništa bolja ni dan-danas jer se čini da Gven nije ostarila ni dan.

Youtube, Instagram Gven Stefani nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!