Taman kada smo pomislili da Džesika Alves više ne može da nas šokira, ona je sve demantovala i pokazala da uvek može više.

Nekada "živi Ken" koji je preko noći odlučio da ipak želi da bude Barbi, odnosno žensko, već je u prošlosti imao preko 100 operacija ne bi li postigao izgled čuvene lutke, a brojka se samo uvećala nakon što je odlučio da promeni pol, te da od Rodriga postane Džesika.

Kako intervencije nije uvek radila na proverenim mestima, javile su se i komplikacije, a čak i nakon ozbiljnih upozorenja doktora, Džesika se nije dozvala pameti.

Njena koža je počela da truli na nekim mestima, nos samo što se nije urušio, zbog čega gotovo uopšte ne diše tako, već mora na usta, ali ona se ne zaustavlja.

Džesika Alves je uništila lice operacijama.
Wnphotography / Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kapke ne može da zatvori do kraja, a usne su joj potpuno iskrivljene. Zbog operacija i dalje ima problem sa nakupljanjem vode u nogama, ali umesto da rešava zdravstveni problem, ona je i dalje fokusirana na estetiku.

Tako je pre par meseci "napunila" i kukove ne bi li dobila figuru peščanog sata, a grudi je ponovo povećala iako i tu postoji opasnost od izumiranja tkiva.

Džesika Alves je popunila kukove
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada su je nedavno paparaci uslikali u poluprovidnoj haljini, sve što je radila na telu jasno se videlo, a prizor nije bio za one sa slabim želucem.

Džesika ne želi da stane sa operacijama
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, čini se da je ona samoj sebi top, što se kaže, i nema nameru da uspori u skorije vreme sa intervencijama, a koliko se promenila za sve ove godine pogledajte u galeriji u nastavku:

Mirrorpix / MirrorPix / Profimedia, printscreen/instagram Pogledjate kako je izgledao kao muškarac

Pročitajte još: "AKO JE OVAKVA BEZ FILTERA, ZAMISLI JE BEZ ŠMINKE" Bio je LJUDSKA KEN, danas je Barbi, a slika pravog lica izaziva JEZU

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

U 80. godini ima kožu bez bora, bez filera i botoksa TikTok/yurileeeee

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!