Brazilac Rodrigo Alves stekao je svetsku slavu kada se svojevremeno pojavio u šou programu "Botched". Imao je 100 operacija ne bi li postao živi Ken, ali, nakon što su čuveni hirurzi Teri Dubrov i Paul Nasif odbili da ga operišu zbog otvorenog straha od urušavanja nosa i ogromne šanse da dođe do gangrene, Rodrigo je svoje intervencije odradio na drugim, često neproverenim i smrtonosno opasnim tržištima kao što su brazilsko i meksičko.

Da stvar bude još gora, na tom putu, Rodrigo je shvatio da želi da bude žensko, te je odradio i operaciju promene pola, feminizaciju lica, a potom i podvezivanje želuca kako bi izgubio kilograme.

Rodrigo Alves hteo je da postane ken, pa Barbi.
printscreen/youtube 

Na sve to, Džesika Alves, kako se sada zove želi i da mu presade matericu kao bi bio prva trans žena koja će ostati u drugom stanju. Ipak, do sada u svetu nije obavljena uspešna transplatacija. Ipak, ni tu nije kraj bizarnostima.

Džesika Alves želi da postane ljudska Barbika.
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Džesika je nastavila sa operacijama, iako joj koža bukvalno buđa i truli na nekim delovima. Tako joj se pre izvesnog vremena javila i gangrena na koži nosa zbog preteranih operacija.

Džesika Alves ne prestaje sa operacijama.
Instagram 

Neko bi rekao da je to dovoljno da stanete sa intervencijama, ali ne i Džesiki koju, nakon što su odbili svi američki, meksički, brazilski, pa čak i turski doktori, našla je kliniku u Azerbejdžanu koja je pristala da joj uradi još jedno zatezanje lica.

Fotografije koje je podelila na mrežama zgrozile su sve, a za neverovati u kakvom je stanju sada njena koža. Njena porodica je očajna zbog svega, ali Alvesova ne planira da se zaustavi.

Džesika Alves podvrgla se još jednoj operaciji.
Instagram 

"Koža joj buđa na par mesta nakon operacije", rekao je jedan prijatelj koji je sa njom bio u Azerbejdžanu. Međutim, umesto da potraži pomoć, transrodna "Barbika" štetu prekriva šminkom.

Tako su je nedavno uslikali paparaci pre jednog sastanka, a iako je bila doterana od glave do pete, malo ko je mogao da skine pogled sa njenog izdeformisanog lica. Da operacija nije prošla kako treba dalo se naslutiti iako je na sebi imala slojeve i slojeve šminke. Koža oko nosa je neprijatno zategnuta, i u ožiljcima, a ista je priča i kada je u pitanju deo oko kose, što pokušava sa sakrije perikom.

Džesika Alves krije oepracije šminkom.
Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, Džesika je sebi najlepša, što se da videti i na Instagramu gde ne prestaje da priča o sebi isključivo u superlativu.

Međutim, sada čak ni teškim Fotošopom ne može da sakrije "štetu", a snimci na kojima čak i koristi filtere i dalje izazivaju jezu.

Kako stvari stoje, male su šanse da Alvesova konačno da stane sa operacijama, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Mirrorpix / MirrorPix / Profimedia, printscreen/instagram Pogledjate kako je izgledao kao muškarac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!