Brazilski voditelj Rodrigo Alves (37) stekao je svetsku slavu svojom zavisnošću o operacijama kojih je imao više od 100 i pretvorio se u "ljudskog Kena". Međutim, prošle je godine odlučio da ipak želi da bude žena i da želi da izgleda nj manje, ni vše, nego kao najpoznatija lutka - Barbika. Ime je promenio u Džesika i krenuo na hormosnku trepiju.

Džesika trenutno uživa na Tajlandu gde je upoznala zgodnog crnokosog muškarca s kojim provodi vreme. Na svom Instagram storiju objavila je niz fotografija s broda gde vidno uživaju i razmenjuju nežnosti.

Takođe, je objavila i nekoliko fotografija u kupaćim kostimima gde ističe svoje raskošne grudi, ali i svoju figuru u čemu.

600.000 funti i preko 100 operacija

Džesika je do sada potrošila preko 600.000 funti na plastične operacije kojih je bilo oko 100. Međutim, ova prsata plavuša ne planira tu da se zaustavi.

"Ljudi osuđuju nepoznato i ono što se ne uklapa u tradicionalne standarde koje postavlja društvo. Živim svoj najbolji život, nikome ne nanosim štetu i žao mi je ako vam smeta moja sreća i raskošan životni stil", rekla je svojevremeno.

džesika alves nekada je bila muškarac
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon što je promenila pol podvrgla se raznim tretmanima feminizacije, a zbog svega njeno lice je u jednom trenutku bukvalno počelo da se raspada. Takođe, zbog hormona počela je da se goji, te je otišla i na takozvano podvezivanje želuca zbog čega je gubila kilogram dnevno, a dozvoljena su joj samo pića za detoks.

Džesika je jednom prilikom priznala i da ne može da diše kroz nos koji je zbog operacija postao preuzak i prekratak.

džesika alves imala je preko 100 operacija
printscreen/instagram 

Prva trans osoba sa presađenom matericom

Džesika je sada još jednom šokirala izjavom, da želi da postane prva trans osoba kojoj će biti presađena materica.

Za ovu proceduru takođe mora da ode u Brazil, i koštaće oko 50.000 funti, a transplanti materice razvijaju se upravo kako bi i žene koje su rođene bez iste mogle da se ostvare kao majke.

Kada su u pitanju muškarci koji su postali žene, doktori tvrde da je u teoriji ovako nešto moguće, iako ne bi mogle da zatrudne prirodnim putem.

Džesika je za Daily Mail otkrila da se uveliki sprema za operaciju i da priprema sve moguće testove, međutim, u dogovoru sa doktorom, neće se podvrgnuti intervenciji ukoliko se pokaže da nije sigurna. Kako je Džesika izgledala pre promene pola i svih operacija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Mirrorpix / MirrorPix / Profimedia, printscreen/instagram Pogledjate kako je izgledao kao muškarac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!