Džesika Alves, nekada "živi Ken", a sada, kako sama tvrdi, "Barbi u nastajanju", ponovo je uspela da šokira ljude svojim izdanjem. Naime, nju su paparaci uslikali na aerodromu u veoma izazovnom izdanju, međutim, sve pada u vodu kada pogled padne na njeno deformisano lice.

Džesika Alves preteruje sa operacijama.
Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Alvesova je u prošlosti bila poznata po mnogobrojnim operacijama, sa kojima nije prestala ni kada je zbog istih mogla da izgubi život, a pre nekoliko meseci ponovo je zatezala lice kako bi izgledala mlađe.

Džesika Alves ponovo je operisala lice.
Instagram 

Sada se konačno vide rezultati zahvata koji nisu nimalo prijatni, ali se čini da je Džesika više nego zadovoljna. Nažalost, ona odavno ne diše na nos, niti može da zatvori oči do kraja, a često je i prate komentari da čak i "voštane lutke izgledaju prirodnije od nje".

Takođe, ona je ostala sa samo 20 odsto želuca nakon operacije u Turskoj, ali i pored toga nje dobila rezultate koje želi, te njeno telo izgleda više nego neproprocionalno, što se videlo u više navrata, pogotovo kada se, kao sada, uvuče u uske komade.

Džesika Alves išla je na odmor u Brazil kako bi joj presadili matericu.
Amauri Nehn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Džesika se vraćala sa odmora u rodnom Brazilu u pripijenom, raskopčanom kombinezonu, naravno full našminkana, a njena pojava privlačila je pažnju na svakom koraku. U jednom trenutku ona se oduševljeno grlila sa pojedincima koji su je prepoznali, a potom ponosno pravila selfije naočigled svih.

Inače, šuška se da je Alvesova išla u Brazil i kako bi se dodatno raspitala za transplataciju materice, što je pominjala i sama pre nekoliko meseci, kako bi postala prva trans žena kojoj je ovaj zahvat uspešno odrađen. 

Njena porodica žestoko se protivi tome, i pokušava da je "dozove pameti", međjutim, Džesika ne odustaje iako je nedavno imala problem sa gangrenomna određenim delovima tela nakon intervencija. "Koža joj buđa na par mesta nakon operacije", rekao je jedan prijatelj koji je sa njom bio u Azerbejdžanu gde je radila još jedno zatezanje lica i liposukciju.

Ipak, uprkos upozorenjima, male su šanse da Alvesova konačno da stane sa operacijama, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Mirrorpix / MirrorPix / Profimedia, printscreen/instagram Pogledjate kako je izgledao kao muškarac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!