Pravilo da je manje možda važi za neke ljude, ali ne i za Džesiku Alves, koja je svetsku slavu stekla pojavljivanjem u šou programu "Botched", kada je još uvek bila Rodrigo. Tada je se pojavila kod slavnih holivudskih doktora u želji da ponovo operiše nos, ne bi li što više bila nalik ljudskom Kenu kojem je težila da postane.

Rodrigo Alves želeo je da postane ljudski Ken.
prinstscreen/youtube 

Doktori su je odbili i upozorili da već sada ne diše dobro, te da je ogromna šansa da će doći do urušavanja nosa i gangrene, nakon tolikih intervencija, ali Rodrigo nije želeo da sluša upozorenja. Umesto toga, potražio je alternativna mesta gde je nastavio sa operacijama, da bi u nekom trenutku shvatio da želi da postane žensko. 

Rodrigo je postao Džesika Alves.
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon toga, postao je Džesika, i započeo proces promene pola. Tako je osim toga odradio i feminizaciju lica, podvezivanje želuca da bi izgubio kilograme, a potom nastavila sa filerima i botoksom. 

Džesika Alves podvezala je želudac.
Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I ne samo to, Džesika želi da postane prva trans žena kojoj će biti presađena materica. Ipak, do sada u svetu nije obavljena uspešna transplatacija. S obzirom da je sve manje doktora koji bi je operisali, Alvesova je pronašla "stručnjake" u Azerbejdžanu gde je nedavno zatezala lice, da bi sada odlučila da ponovo operiše nos. Uspela je da nađe doktora u Istanbulu, a paparaci su je uslikali na aerodromu, malo nakon skidanja zavoja. 

Džesika Alves ponovo se operisala.
Instagram 

Džesikino lice bilo je teško gledati, a njen novi nos sada je neprirodno uzak. Mnogi su se pitali kako i da li uopšte i može da diše, a prizor je bilo neprijatno gledati. 

Džesika Alves ponovo je operisala nos.
Wnphotography / Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Takođe, nos je zaista izgledao kao da će se urušiti svakog trenutka, ali se čini da je Alvesova više nego zadovoljna rezultatima. Inače, Džesika je u prošlosti već imala problem sa gangrenom tkiva, te se mnogi plaše da bi ovako nešto moglo ponovo da se desi. 

Porodica i prijatelji je mole da prestane, ali nažalost, njihove reči ne dopiru do njenih ušiju. 

Bilo kako bilo, nema sumnje da se "živa Barbika" neće smiriti sve dok ne bude bila kopija slavne lutke, a koliko se promenila za sve ove godine, odnosno još od vremena kada je bila Rodrigo, pogledajte u galeriji u nastavku:

Andy Barnes / FameFlynet.uk.com / Splash / Profimedia, printscreen/youtube Rodrigo Alves pre i nakon što je postao Džesika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!