Džesika Alvesprešla je dug put od skromnog momka iz Brazila po imenu Rodrigo, koji je želeo da postane živi Ken, do Džesike, koja danas za sebe tvrdi da je najlepša žena ikada. Naravno, o ukusima ne treba raspravljati, ali činjenica je da je Džesika Alves sve samo ne Barbika na koju tvrdi da liči. 

Zapravo, ukoliko biste pogledali njene fotografije na Instagramu, lako bi vas zavarao sav taj glamur. Na fotografijama deluje kao da nema nijednu "manu", poru, boru... ali paparaco fotografije otkrivaju pravi istinu. 

Sve što je njeno telo trpelo godinama, filere, botoks, implante, operacije, intervencije, sada je došlo na naplatu, jer, iako su je hirurzi molili da prestane sa operacijama, ona to nije želela. Bila je rešena po svaku cenu da dobije lice i telo iz sna, ali krajnji rezultat je sve samo ne ono što je želela. Uostalom, pogledajte i sami:

Džesika Alves izmenila je svoj lik.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Džesikino lice potpuno se iskrivilo, a nos se gotovo urušio što je rezultat preko 11 operacija. Kapke odavno ne može da zatvori, zbog čega su joj oči uglavnom crvene, dok joj je koža na licu i vratu opuštena iako je radila nekoliko liftinga. 

džesika Alves imala je nekoliko liftinga.
Wnphotography / Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na sve to, njeno telo sada ima potpuno neprirodan oblik, što se da videti čak i na fotošopiranim slikama.

Ipak, i pored svega, ona se ne zaustavlja i planira nove operacije, a kako je izgledala ranije, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Mirrorpix / MirrorPix / Profimedia, printscreen/instagram Pogledjate kako je izgledao kao muškarac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!