Džesika Alves svoj život je posvetila plastičnim operacijama pomoću kojih je potpuno promenila izgled. Naime, ona je nedavno zahvaljujući zahvatima od ljudskog kena postala barbika, a došlo je i do promene imena pa joj danas na službenim dokumentima piše ime Džesika. Na operacije potrošila je preko 700.000 dolara, a za sada ih je napravila više od 100.

Najpre je od običnog muškarca želela da postane živa muška lutka ken, a kada je to i ostvarila, odlučila je ipak želi biti žena i lutka barbika Njene su natečene i izobličene fotke nakon operacija sablaznile korisnike društvenih mreža širom sveta, ali ona je na njih ponosna.

Do sada se podvrgla sledećim operacijama: uklanjanje rebara, veštačke pločice na stomaku, podizanje obrva, ubrizgavanje botoksa i placente, stavljanje filera i 11 sređivanja nosa koje su skoro rezultirale teškom infekcijom.

Džesika se i nakon uklanjanja četiri rebra požalila da je zapravo želela da ukloni šest kako bi imala lepši struk, ali doktori su to odbili.

"Oduvek sam znao da sam žena, igrao sam se lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskom stranom. Potrebno je voleti sebe. Sada bih voleo da imam dete i budem s nekim ko prihvata ono što jesam", rekao je Alves jednom prilikom.

Džesika je imala preko 100 operacija
printscreen/instagram 

Svetsku slavu stekao je zahvaljujući opsesijama plastičnim operacijama, a sada mu je želja da izgleda poput Barbike.

Imao je preko 100 operacija da bi postao LJUDSKA BARBIKA  instagram/jessicaalvesuk

Međutim, nakon prelaska na hormonsku terapiju dobio je probleme sa kilogramima.

Rođena je kao Rodrigo Alves u Brazilu
Mirrorpix / MirrorPix / Profimedia 

Verovatno više ne poseduje deo tela koji je prirodan, a nos će joj, kako je krenulo, uskoro u potpunosti nestati s lica. Rođena je kao Rodrgio, i veoma je popularna televizijska ličnost u Brazilu, a žensku garderobu je počela da oblači još kao dečak.

Pre svega je želela da bude Ken
printscreen/youtube 

U javnost su nedavno procurile i njene fotografije pre operacije koje su, sudeći po komentarima, šokirale javnost.

prinstscreen/youtube, printscreen/instagram Želeo je da bude Ken, onda Barbika, a u međuvremenu je imao 100 opercija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!