Popularna manekenka Krisi Tajgen svojim potezima ne prestaje da zgražava javnost. Kada je glavna meta medija, to obično bude u negativnom kontekstu, a javnost ju je posebno osudila kada ju je nekoliko slavnih osoba optužilo za sajberbuling.

Potom su na red došle mnogobrojne plastične operacije, za koje mnogi smatraju da joj nisu potrebne. Ipak, poslednja u nizu izazvala je mnoštvo komentara, nakon što je manekenka otkrila da je uradila transplataciju obrva.

Krisi Tajgen je konstantno na meti osuda zbog intervencija
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Krisi je na Instagramu podelila najnovije rezultate svoje operacije - transplantacije obrva. Ispod video snimka je napisala:

- Dobro došle, nove dlake na obrvama!

Podsetimo se da je Krisi prvi put govorila o svojoj operaciji - transplantacije obrva, u novembru, a tada je postavila selfi iz kancelarije plastičnog hirurga doktora Džejsona Dajmonda.

Uz selfi je tada stavila i tekst u kom objašnjava svoju potrebu za procedurom:

- Šminkam se samo kad moram, ako mogu da izbegnem to i uradim, tako da sam bila mnogo uzbuđena zbog ove operacije, transplantacije obrva, u kojoj vam uklanjaju dlake sa potiljka.

Kao i mnogo toga što je Krisi uradila do sada, ni ovo nije prošlo bez gromoglasnih komentara njenih fanova. Sve to izazvalo je pometnju, pa su je u komentarima nazivali raznim imenima, na primer, pisali su da je "tašta" i "bez dodira sa stvarnošću".

A neki od komentara su bili i: "Izgledaš tužno", "Da li neko primećuje promenu njenog lica?!", "Mislila sam da si ih tetovirala, zbunjena sam", "Jedva da se nešto vide, vidimo samo tvoje izbečeno lice!", "Kad bi samo u toj glavi postojao mozak".

Krisi Tajgen pokazala nove obrve.
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A podsetimo se da se povodom svega toga ona i obratila svim tim ljudima uz Instagram priču, gde je detaljno opisala negativne odgovore na njenu operaciju i napisala sledeće:

- Zašto su ljudi toliko uznemireni zbog svega što radim? Imaćete srčani udar - poručila je ona.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!