Za Krisi Tajgen se može reći da je trenutno jedna od najomraženijih žena u Americi, nakon što se nedavno našla u središtu skandala zbog uvredljivih poruka koje je upućivala, a koje su isplivale na površinu.

Krisi je nekoliko slavnih osoba optužilo za sajberbuling, među kojima su i Lindzi Lohan i Kortni Stoden, a stvari koje im je pisala bile su zaista šokantne i od tada se slabo pojavljuje u javnosti nakon skandala.

Pored svih ovih problema, nekadašnja prirodna lepotica rešila je da promeni svoj fizički izgled, pa se podvrgla nizu plastičnih operacija.

Prvo je smanjila grudi, odnosno izvadila implante iz istih, mnogi su komentarisali da je preterala i sa veličinom usana, a nedavno je ponovo prošla kroz kozmetičku proceduru.

krisi tajgen
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Naime, manekenka je početkom septembra priznala da se podvrgla uklanjanju takozvane bukalne masti, odnosno masnog jastučeta sa obraza. Ovaj zahvat je sve moderniji, a izvodi se kako bi linija vilične kosti i sami obrazi bili definisaniji i oštriji.

Ovo nije prvi estetski zahvat Tajgenove... Podsetimo, ona je još 2017. priznala da je ulepšavala nos, čelo i usne, te da je na njoj sve lažno, sem obraza. Ipak, sada su oni došli na red!

Promena na njenom licu je očigledna, a dok ona na Instagramu tvrdi da je zadovoljna novim izgledom, njenim pratiocima se nova faca Krisi nimalo ne dopada - šta više zasuli je užasnim komentarima.

Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Krisi Tajgen radila je nekoliko intervencija na svom licu

"Jezivo", "Izgleda užasno", "Zašto si to radila", "Lice ti je kao bundeva", "Žašto si se upropastila", "Ne mogu da verujem da neko svesno pristane da ga unište", samo su neke od kritika na račin manekenkinog novog izgleda, ali bilo je i onih kojima se dopadaju njeni novi obrazi, te su poejedinci naveli da planiraju da se podvrgnu ovoj intervenciji.