Nekadašnja manekenka Krisi Tajgen u poslednje vreme često se pojavljivala u medijima, ali u glavnom u negativnom konkestu.

Nakon što ju je nekoliko slavnih osoba optužilo za sajberbuling, na red su došle i njene mnogobrojen plastične operacije.

Krisi je prošla kroz prilično skupu estetsku operaciju i sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografije. Kao i uvek, bilo je mnogo onih koji su vrlo negativno komentarisali njenu odluku, nakon što je ova 35-godišnja manekenka otkrila da je uradila transplantaciju obrva.

Verovatno joj komentari već idu i na živce, ali odlučila je da u šali odgovori onima koji su operaciju prokomentarisali kao “nerealnu”.

Zašto su ljudi toliko uznemireni zbog svega što radim? Imaćete srčani udar“, napisala je ona.

Tajgen je objavila nekoliko fotografija na kojima je pokazala svoje nove obrve. Objasnila je i da procedura podrazumeva presađivanje kose sa potiljka, koja se potom stavlja na lice.

Krisi Tajgen nedavno je presadila obrve.
Instagram 

Nikad se ne šminkam, sem kada baš moram, tako da sam bila uzbuđena zbog transplantacije obrva“, napisala je ona i označila doktora koji je uradio transplataciju, dok upozorava sve tinejdžerke da ne preteruju sa čupkanjem obrva, jer će za to zažaliti kada odrastu.

Krisi Tajgen pohvalila se novim izgledom na Isntagramu.
Instagram 

Krisi u poslednje vreme često deli stvari iz privatnog života, a početkom septembra je ispričala šta je tačno uradila sa licem.

"Pogledajte, dr Dajmond mi je izvadio salo iz obraza. I otkako sam prestala da pijem, baš se vide rezultati. I sviđa mi se!", napisala je tada Krisi.

Ovaj zahvat je sve moderniji, a izvodi se kako bi linija vilične kosti i sami obrazi bili definisaniji i oštriji.

Inače, ovo nije prvi estetski zahvat Tajgenove. Podsetimo, ona je još 2017. priznala da je ulepšavala nos, čelo i usne, te da je na njoj sve lažno, sem obraza, a nedavno je i njih rešila da sredi.

Krisi Tajgen zbog silnih operacija ne liči na sebe.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Takođe, prošle godine Krisi je odlučila da ukloni implantate u grudima, a 2019. je ponosno podelila da koristi botoks u pazuhu da spreči znojenje. Po magazinu People, Tajgen je podelila video kako to radi na svojim Instagram storijima i dodala tekst, „Botoksiram pazuhe“ i „Zaista najbolji potez koji sam ikada napravila“.

Krisi se dosta promenila od počezka karijere.
Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia 

Jednom prilikom je otkrila da već nekoliko godina praktikuje i isisavanje sala iz pazuha, kako bi njene ruke izgledale tanje i kako bi se bolje osećala u otvorenim haljinama.

Ipak, promene na njenom licu su najviše očigledne, a dok ona na Instagramu tvrdi da je zadovoljna novim izgledom, njenim pratiocima se nova faca Krisi nimalo ne dopada, a mnogi komentarišu da uopšte više ne liči na sebe.

Instagram, printscreen/instagram Pogledajte koliko se promenila Krisi za nekoliko godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!