Manekenka i supruga muzičara Džona Ledženda, Krisi Tajgen zablistala je u klasičnoj maloj crnoj haljini kada je krenula na gostovanje u emisiju "Watch What Happens Live", a pobrinula se da se o njenom pojavljivanju priča danima.

35-godišnja manekenka imala je osmeh od uva do uva dok je šetala u oskudnoj haljini ulicama Njujorka, a u kojoj je u prvi plan stavila svoj dekolte, s kojim je čini se, možda konačno zadovoljna.

Naime, Krisi se pre godinu dana podvrgla smanjivanju grudi jer je smatrala da su prevelike.

krisi tajgen
@TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ovo bi trebalo da prelazi preko obe moje si**, ali da, moje grudi su još ogromne. Iskreno, mislim da ću to ponovo uraditi, opet ću ih smanjiti. Nisam očekivala da će i dalje biti ovako velike", požalila se tada Krisi, iako je prvobitno tvrdila kako joj je život nakon operacije mnogo lakši.

Krisi i Džon zaljubili su se tokom snimanja njegovog spota za pesmu "Stereo", a pred oltar su stali 2013. godine i zajedno imaju dvoje dece.

Manekenka je prošle jeseni pretrpela i veliki gubitak. Samo mesec dana nakon što je objavila da sa suprugom čeka treće dete, doživela je spontani pobačaj, a tužno iskustvo podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Krisi Tajgen radila je nekoliko intervencija na svom licu

U intervjuu koji je dala u emisiji nakon skandaloznih optužbi u kojima se navodi da Krisi maltretira ljude putem interneta, manekenka je otkrila da je doživela prekretnicu u svom životu.

Kako kaže, obeležila je 100 dana bez alkohola, a naprestano je razmišljala o promenama koje je napravila u svom životu i ujedno se izvinila za svoje nekadašnje tvitove.