Otkako je javnosti saopštila da je doživela spontani pobačaj i to nizom crno belih fotografija iz bolnice zbog kojih je ubrzo naišila na niz osuda, prelepa manekenka Krisi Tajgen nije bila aktivna na društvenim mrežama.

Prošlo je dve nedelje otkako je izgubila bebu, a sada je prokomentarisala jednu objavu duhovitog sadržaja.

„Upravo sam rezervisala termin za depilaciju obrva i uzbuđena sam što ću nositi masku kako ne bih morala da čujem: ‚I brkove takođe?‘“, piše u objavi koju je Krisi prokomentarisala:

„Napokon sam se nasmejala. Hvala vam“, napisala je manekenka.

Podsetimo, nakon što lekari nisu uspeli da zaustave krvarenje, Kristi Tajgen je izgubila bebu i tada se obratila javnosti:

„Vožnja kući iz bolnice bez bebe. Kako ovo može da bude stvarno? Uprkos mnogim transfuzijama krvi, beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka. U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo“, napisala je tada Krisi i dodala:

„Džon i ja nismo nikada ranije razmišljali o imenu deteta dok se ne rodi, a sada smo iz nekog razloga dete u mom stomaku počeli da zovemo Džek. Dakle, on će za nas uvek biti Džek. Uvek ćemo te voleti. Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve. Osećamo svu vašu ljubav i zaista vas cenimo. Tako smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo“, napisala je manekenka.