Manekenka Krisi Tajgen ponovo se našla na meti kritika. Zapravo, čini se da se internet neće smiriti sve dok je potpuno "ne kanseluju", odnosno, "ne otkažu", a ovog puta povod je bila njena fotografija sa decom.

Naime, ona je okačila fotku na kojoj se kupa sa ćerkom Lunom i sinom Majlsom u kadi, a mnogima je ovako nešto bilo zaista previše za Instagram.

Na prvom mestu, većini je bilo nepojmljivo da je gola u kadi sa decom od 5 i 3 godine, a potom su kritikovali što ovakve trenutke uopšte i postavlja na mreže.

Krisi Tajgen našla se na meti kritika jer se još uvek kupa sa decom, a potom to kači na mreže.
pritnscreen/instagram 

"Daješ decu pedofilima na tacni", "Koliko si glup od nula do Krisi", "Možeš li barem nešto da sačuvaš za sebe? Čemu potreba da ih kačiš na mreže, neka to bude njhova odluka jednog dana", "Grozna si majka", "Ne razumem da se neko kupa sa decom potpuno nag", "Da razumem i to što se kupate zajedno, ali da to kačiš na mreže - ne mogu", "Toliko si očajna da te vole da prodaješ i rođenu decu", "Krisi, da li ikad razmisliš pre nekog postupka?"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na Tviteru i Instagramu.

Svađa u komentarima i dalje se nastavlja, iako ima i onih, iako u manjini, koji su na strani omražene manekenke.

"Ne vidim šta je ovde seksualno i problem? Majka im je", napisala je jedna korisnica, a druga je dodala, "ja se još uvek kupam sa svojom decom, a imaju 6 i 8 ipo godina"...

Krisi se nije oglašavala povodom svega, ali ovo nije prvi put da se našla na meti kritika.

Krisi Tajgen ovo nije prvi put da se našla na meti kritika.
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na samom početku osudili su je zbog napada na Tviteru kako da Kortni Stoden kojoj je poručila da treba da se ubije, a na meti su joj bile i Avril Lavinj, Lindsi Lohan, Sara Pain, Maraja Keri i mnogi drugi.

Nedavno su je ponovo isprozivali jer se u svom domu igrala "Squid game" igrice, napisavši da je "oduvek htela da gleda svoje prijatelje kako se bore do smrti"...

Krisi Tajgen osudili su jer je u svom domu organizovala "Squid game" igre.
pritnscreen/instagram 

Dakle sasvim je izvesno da će nas omražena manekenka sigurno još koji put iznenaditi svojim nepromišljenim odlukama. Kakvo je vaše mišljenje po pitanju sporne situacije sa decom? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!