Džesika Alves nedavno se pojavila na dodeli nagrada UK Glamour u Londonu, i očekivano, privukla je ogromnu pažnju. No, prvi put to nije bilo zbog njenih botched operacija, zbog kojih njeno lice izgleda zastrašujuće, već zbog skandaloznog ponašanja koje je iznenadilo sve zvanice. 

Alves se sve vreme uvijala oko Vejna Linekera, brata poznatog bivšeg fudbalera Garija Linekera, a u jednom trenutku starleta mu je sedela čak i u krilu, a intimnih gestova tokom događaja nije manjkalo.

Alvesova nije skrivala svoje simpatije prema Linekeru, a njen entuzijazam i raspoloženje su bili očigledni, dok je Vejn, kako se činilo, samo koristio priliku, nezainteresovan za bilo kakve dublje odnose. Na momente je izgledalo kao da ismeva Alves, odnosno kao da pravi "predstavu" za okupljene. 

Džesika Alves izgleda zastrašujuće.
Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nažalost, Džesika Alves izgledala je daleko više "zagrejano" za 61-godišnjeg Vejna, koji je očigledno tražio samo laku zabavu, a paparaco fotografije koje su preplavile medije izazvale su oprečne komentare. 

Sa jedne strane su oni koji su osudili Linekera zbog ponašanja, a sa druge su mnogi mišljenja da se "Alves ponaša očajnički jer je nijedan neće".

Džesika Alves očajnički želi muškarca.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je u više navrata javno pričala da želi da pronađe srodnu dušu, međutim, žal za muškarcima rešavala je mnogobrojnim operacijama, a sve u nameri da što više liči na žensko. Nažalost, rezultat je sve ono nego što je želela. 

Džesika Alves izgleda zastrašujuće.
Wnphotography / Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njena koža je počela da truli na nekim mestima, nos samo što se nije urušio, a intervencije rađene na neproverenim mestima polako uzimaju svoj danak. 

Podsetimo, Alves, koja je nekada bila Rodrigo, postala je poznata najpre po tome što je želela da postane živi Ken.

Kako je nekad izgledao Rodrigo.
printscreen/youtube 

Međutim, u nekom trenutku, "živi Ken" odlučio je da postane "živa Barbi" i uradila je preko 100 operacija da bi izgledala kao popularna lutka, a kako je izgledala nekad, a kako danas, pogledajte u galeriji u nastavku:

Mirrorpix / MirrorPix / Profimedia, printscreen/instagram Pogledjate kako je izgledao kao muškarac

Pročitajte još:LJUDSKI KEN VIŠE NE STARI Od 20. izgleda isto i tvrdi da u sebi ima toliko plastike da se neće raspasti ni za 100 godina

Bonus video:

"PROMENA POLA JE FIZIČKI BESPOVRATAN POTEZ"  Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!