Kloi Kardašijan gostovala je u "SHE MD" podkastu, kod dr Taisa Aliabadija i Meri Alis Hanej gde je govorila o svom iskustvu sa surogat majkom, te priznala da je oca svoje dece naterala da odradi test očinstva, i to ne jednom, već tri puta.

Kako je istakla, nakon što se rodio njihov sin Tejtum, bila je zbunjena jer nije ličio ni na nju, ni na Tristana

"Naterala sam Tristana da radi test očinstva tri puta. Bio je tako uvređen", rekla je Kloi, a potom se našalila da je čak pitala svog brata Roba Kardašijana da li je "donirao s*ermu negde", jer je Tejtum njegova kopija.

Kloi sa bratom
Instagram/khloekardashian 

"To me ne bi iznenadilo kada je reč o mojoj porodici, ali zar to ne bi bilo odvratno", dodala je Kardašijanka uz smeh. "Ali onda sam se setila da mi je doktorka rekla da sam već odradila DNA test, a ja sam joj rekla 'treba mi još jedan, potrebno mi je da shvatim zašto ne liči na mene'"

Kloi je istakla i da Tejtum liči na njenog pokojnog oca Roberta Kardašijana: "Moj sin koji ima godinu i po je veoma sarkastičan, a moj tata je imao veoma suv, blesav, lud smisao za humor, što vidim u Tejtumu, i to je tako čudno, ali tako Bog radi i ja to obožavam", priča Kardašijanka. 

Kloi Kardašijan sa sinom kojeg je dobila uz pomoć surogata
Instagram/khloekardashian 

Međutim, njeno priznanje je naišlo na veliku osudu javnosti. Ponajviše, jer je poznato da je Kardašijanka potpuno izmenila lik operacijama. A njena priča da Tejtum ne liči na nju pada u u vodu kada se pogleda kako je Kloi nekada izgledala.

"Ono kad sin ne nasledi mamino operisano lice", "Kloi zaboravila kako je izgledala ranije", "Tristan je kreten, ali u ovoj situaciji, mališa je samo nasledio mamino staro lice", "Razumem da ju je Tristan više puta varao, ali ovako je ispalo da kriviš ženu koja ti je rodila sina da je nešto imala sa tvojim lažljivim bivšim, a zapravo ti je sin samo nasledio staro lice", pisali su ljudi.

Kao što je poznato, Kloi i Tristan odlučili su se da dobiju drugo dete putem surogata zbog zdravstvenih problema Kloi koja je u prošlosti imala problema da zatrudni. Međutim, samo par meseci nakon što su angažovali surogat majku, Kardašijanka je saznala da njen partner očekuje dete sa ljubavnicom

Oni su i prvi put raskinuli jer joj je Tristan bio neveran. "To me je rasturilo, jer je došlo toliko osude i toliko 'noževa' je bačeno na mene", rekla je kada su ljudi saznali da su se pre afere pomirili iako je bilo jasno da će je košarkaš ponovo prevariti. 

Tristan sa sinom kojeg je dobio sa Kloi
Instagram/khloekardashian 

Usledili su mučni meseci za Kloi, naročito nakon što se porodila Tristanova ljubavnica, a on nije želeo ništa da ima sa detetom. U isti mah, Kloi je bila sama sa ćerkom i bebom na putu, da bi kasnije priznala i da se mučila da se poveže sa sinom kojeg je rodila surogat majka. 

Mnogima nije promaklo i da je Kloi fotošopirala fotografije sina i ćerke, te da im je "belila" kožu, ne bi li što više bili nalik njoj, zbog čega je svakodnevno dobijala negativne komentare jer "nerealne bjuti standarde prenosi na decu".

U poslednje vreme se čini da to više ne radi u tolikoj meri. Takođe je primetno i da je sa Tristanom u dobrim odnosima, te mu se nedavno, za njegov rođendan, obratila kao "najboljem ocu na svetu" (iako košarkaš ne obraća pažnju na dete sa ljubavnicom).

No, njeno priznanje da je imala sumnji da li je beba Tristanova, iako je surogat majka nosila njihov najpre embrion, a potom i bebu, jasno govori o nepoverljivosti, a da li će se stvari između njih ikada promeniti, ostaje da vidimo.

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako su nekad izgledali Kloi Kardašijan i Tristan Tomson u doba najveće ljubavi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Vežbe Kim Kardašijan za veću zadnjicu Youtube/Senada Greca

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!