Već godinama pratimo preljubničku sagu Kloi Kadašijan i Tristana Tompsona. Raskidali su, mirili se, dobijali decu, a onda ponovo raskinuli zbog njegovih uzastopnih neverstva. Kloi se čak našla na udaru komentara na društvenim mrežama zbog toga u kojoj meri dozvoljava Tristanu da je iskorišćava i ponižava, pa su joj poručili da ne može on nju toliko varati – koliko ona puta može da oprosti!

Kloi Kardašijan je bila tajno verena za Tristana Tompsona.
pritnscreen/instagram 

I taman kada smo pomislili da smo već čuli i videli sve o ovom skandaloznom paru, ponovo su nas iznenadili. Naime, u javnost je procurila informacija da je Kloi Kardašijan tajno prihvatila prosidbu Tristana Tompsona samo mesec dana pre nego što je dobio dete sa manekenkom Marali Nikols – i tako Kloi po ko zna koji put slomio srce.

Dakle, u trenutku kada se saznalo da je on otac nerođenog deteta prelepe Marale, on je bio veren sa Kloi i zakleo joj se na večnu ljubav.

Kloi Kardašijan nije sumnjala u Tristana.
Splash News / Splash / Profimedia 

Da stvar bude gora, Tristan je bio svestan da je njegova ljubavnica trudna, ali je odlučio da Kloi prećuti tu vest i čak ju je ohrabrio da nastavi sa idejom da dobiju još jedno svoje dete, uz pomoć surogat majke. Tako su u novembru 2021. objavili da zajedno čekaju dete, a samo nekoliko dana kasnije tabloidi su otkrili Tristanovu prevaru i činjenicu da istovremeno očekuje dvoje dece, sa dve različite žene.

Kloi je jednom odbila Tristanovu veridbu

Inače, Tristan je zaprosio Kloi još 2019. godine, ali ga je ona tada odbila, a dve godine kasnije ipak je odlučila da ne može bez njega. Podsetimo, Kloi i Tristan imaju turbulentnu vezu od 2016. godine, kada je njihova ljubavna priča počela u noćnom klubu u Los Anđelesu.

Ubrzo su odlučili da se prvi put zajedno pojave u javnosti i potvrde svoju romansu. Došli su zajedno na rođendansku zabavu repera Flo Ride i celo veče su bili nasmejani i zaljubljeni. Obožavaoci su navijali za Kloi jer su verovali da je konačno pronašla "onog pravog" nakon razvoda od Lamara Odoma koji se borio sa zavisnošću od droge i zamalo umro od predoziranja.

Kloi je jednom odbila Tristanovu veridbu.
pritnscreen/instagram 

Kardašijanka je u emisiji Džimija Kimela otkrila koliko je srećna.

„Živim ovde, ali sam često u Klivlendu. Stvarno mi se sviđa da sam tamo. Volim da imam svoju rutinu i da budem malo ispod radara. Lepo je”, rekla je ona, aludirajući na trenutke sa dečkom Tompsonom, koji je u to vreme igrao za košarkaški tim Klivlend.

Kako se Tristan i Kloi upoznali

Malo nakon toga, par nije krio koliko je zaljubljen i podelio je zajedničke fotografije na Instagramu i poželeo svojim fanovima srećan praznik. Kloi je otkrila i kako je upoznala Tristana.

„Završila sam na sastanku na slepo sa njim. Brendon Dženigs, koji je košarkaš i moj prijatelj, rekao mi je: „Ti si tako dobra devojka. Želim da te upoznam sa nekim'. Bila sam u hotelu i Tristan je došao na večeru jer nisam želela da idem na sastanak na slepo s njim, pa je Brendon nekako zaskočio sa svim tim. Imala sam gomilu gostiju u to vreme i Brendon ga je doveo i odmah smo se povezali. Sada smo u ozbiljnoj vezi",rekla je rijaliti zvezda u septembru 2017.

Kloi je verovala da je u najboljoj vezi u kojoj je ikad bila

Priznala je i da razmišlja o porodici sa Tristanom. „Voleo bih da imam porodicu sa njim. Razgovarali smo o tome. Znam da bi bio divan tata. Definitivno želim da budem mama. Ali ja vršim pritisak na to. Ne u stilu da govorim: 'Sat otkucava'. Osećam u duši da će se to desiti', istakla je ona.

Kloi je verovala da je u najboljoj vezi u kojoj je ikad bila.
pritnscreen/instagram 

Govorila je i o venčanju. „U najboljoj sam vezi u kojoj sam ikada bila i ne treba mi prsten da bih se tako osećala. Moj dečko je veoma zaštitnički nastrojen prema meni. Osećati se voljeno i poštovano je velika stvar. Tristan je zaštitnički nastrojen prema mojoj porodici, što je lepo",rekla je Kloi.

U decembru 2017. Kardašijanka je na Instagramu potvrdila glasine o trudnoći. "Moj najveći san se ostvario! Dobićemo bebu. Tristane, hvala ti što me toliko voliš! Hvala što me tretiraš kao kraljicu!"glasio je deo njene objave.

Prva Tristanova prevara

Nekoliko meseci kasnije u emisiji 'Keeping Up With Kardashians' otkriveno je da par čeka ćerku, ali je u aprilu 2018. javnost šokirala vest o Tompsonovoj prevari. Dok je Kloi sijala i radovala se majčinstvu i volela košarkaša više od svega, on je vodio dvostruki život.

Daily mail objavio je fotografije i snimak Tristana kako ljubi drugu ženu u klubu u Njujorku. Kao da Kardašijanki, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, to nije bilo dovoljno, pojavile su se nove slike na kojima se košarkaš ljubi i dodiruje sa dve žene.

Izvor blizak rijaliti zvezdi rekao je da je ona u šoku i slomljena nakon ovog otkrića, a nije želela ništa javno da komentariše.U jeku skandala, 12. aprila 2018. rodila je ćerku True. Njeno ime je objavila na Instagramu, a mnogima su za oko zapele reči „Vole te mama i tata, True”.

Ona je kritikovana u javnosti da je Tompsonu oprostila nekoliko njegovih prevara, a na kritike je odgovorila pratiocu na Instagramu.

„Ne znate šta se dešava u našem domu ili kolika je ogromna promena potrebna da biste živeli sa nekim. Ponosna sam na svoju snagu i nadam se da imate isto mišljenje o svima koji su ostali u ovim situacijama", napisala je Kloi.

Tristan i Kloi Kardašijan imaju ćerku True,
pritnscreen/instagram 

Tristan je nastavio sa prevarama

Košarkašu je trebalo samo oko mesec dana da se vrati starim navikama ili je to stalno radio, ali se dobro krio. Naime, snimljen je u noćnom klubu u Los Anđelesu kako flertuje sa drugom ženom i dodiruje joj zadnjicu. Kloi je ćutala o svemu kao i Tompson, i nije se znalo da li su zaista zajedno, ali ni u jednom trenutku nije dozvolila da njegovi skandali utiču na to da vidi njihovu ćerku True.

Zajedno su proveli Dan zahvalnosti, a košarkaš je na Instagramu napisao da je zahvalan na svojoj porodici. Par je raskinuo u februaru 2019. godine kada je Tompson ponovo viđen kako flertuje sa drugim ženama, ali i kako ljubi Džordin Vuds, najbolju prijateljicu Kloine sestre Kajli Džener.

Uostalom, Kloi je konačno odlučila da ne želi da da još jednu šansu Tristanu, a on joj je potom ponovo „vratio” tako što je dobio dete sa Instagram manekenkom – i to samo mesec dana nakon što je Kloi odlučio da oženi. Divna ljubavna priča, zar ne?

Još fotografija Tristana i Kloi pogledajte u našoj fotogaleriji.

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako su nekad izgledali Kloi Kardašijan i Tristan Tomson u doba najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!