Svet je ostao u šoku kada se saznalo da Kloi Kardašijan sa serijskim preljubnikom Tristanom Tompsonom čeka drugo dete, i to malo nakon što se saznalo da je jednoj od njegovih ljubavnica takođe napravio bebu u trenutku kada se mirio sa bivšom verenicom. Kloi je prvi put o svemu progovorila u prvoj epizodi druge sezone njihovog novog rijaliti šou programa "Kardashians". Tek tada se saznalo da je su angažovali surogat majku pre nego što se saznalo za prevaru.

Kloi kardašijan je sa serijskim preljubnikom Tristanom tompsonom dobila sina.
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet je jednoglasno stao uz Kloi, a Kardašijanka je konačno sve loše ostavila iza sebe. Uživa u ulozi majke, dok sa Tristanom ima korektan odnos, a sada se čini da je nastavila dalje i to sa muškarcem za kojim lude žene širom sveta - Mikeleom Moroneom.

Naime, Kloi se pojavila u Milanu na Nedelji mode kako bi, izmeđuostalog, podržala i sestru Kim koja je zajedno sa Domenikom Dolče i Stafano Gabanom predstavila kolekciju za proleće/leto 2023. godine. Revija je bila pun pogodatak i mnogi je nazivaju najvećim modnim spektaklom. 

Međutim, sve oči bile su uprte i u Kloi kojoj Morone očigledno nije mogao da odoli i koji su, po svemu sudeći, bili veoma prisni.

Na Instagramu su se odmah pojavili brojni komentari: "Svi su dobri osim Tristana", "Podržavam ovo", "Sviđa mi se ovaj par", "Tristan sad negde plače", "Ovakvog muškarca zaslužuješ", "Pravi muškarac za tebe"...

Inače, šuškalo se da je Kloi nakon velike Tristanove izdaje uplovila u vezu sa investitorom s kojim ju je upoznala njena sestra Kim na jednoj večeri. Zatim su je povezivali s još jednim NBA košarkašem, ali je ona to porekla.

"To definitivno nije istina! Nikoga ne viđam. Srećna sam što mogu da se fokusiram na ćerku i sebe na neko vreme", poručila je tada u komentaru na Instagramu.

Kloi kardašijan tvrdi da se ne viđa ni sa kim.
Instagram 

Da li je sada došlo do promene na ljubavnom planu, ostaje da vidimo, ali nema sumnje da bi ona i Mikele bili više nego dobar par, a još fotografija najpoželjnijeg Italijana pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Mikele Morone trenutno je najpoželjnjiji muškarac u Evropi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!