Kloi Kardašijan premijerno je prvi put pokazala na svog dečaka u drugoj sezoni serije Kardašijan. Pre emitovanja prve epizode, Kloi nije pokazala ni jednu jedinu fotogafiju svog sina.

Nekoliko meseci nakon što su fanovi saznali da Kloi čeka drugu bebu sa svojim bivšim momkom koga fanovi nazivaju i "bivšim prevarantom", ona je podelila prvu fotku svog sina. Na početku epizode, ona je razgovarala o činjenici da ima još jedno dete sa Tristanom Tompsonom.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson dobili dečaka.
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Otkrila je da su se odlučili za transfer embriona sa surogatom nekoliko dana pre nego što su vesti o njegovoj još jednoj prevari - i to sa Marali Nikols postale javne. U ispovesti, Kloi je postala emotivna kada je rekla:

- Postoji nešto o čemu moram da pričam. Tog dana kada ste snimali sa Kim o Tristanu i kada ste saznali da Tristan ima bebu sa nekim drugim, dešavalo se još nešto o čemu nisam mogla da pričam, kaže Kloi i nastavlja:

- Ne želim čak ni da plačem, ali Tristan i ja, čak ni ne znam da li želim da kažem Tristan i ja, očekujemo još jednu bebu, rekla je Kloi kroz suze.

- I očigledno je to zaista privatno i ne želim da ovo izađe na videlo jer želim da zaštitim svoje mentalno blagostanje, kao i surogat majku i sve to...jednostavno sam prolazila kroz mnogo toga i to sve u isto vreme.

Kloi Kardašijan dobila sina putem surogat majke.
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njena porodica se okupila oko nje tokom ranog dela epizode. Kloi se prisetila i trenutka kada su fanovi prvi put videli da se nešto užasno dešava, onog trenutka kada je Kim (41) rekla vest:

Kloi i Tristan imaju sina.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Bio je jedan trenutak, ne znam, nisam bila sa vama ljudi, ali iz onoga što sam mogla da vidim gledajući finale, mislim da Kim kaže: "Ako ovo nije znak da ne bi trebalo da imaš još jednu bebu sa njim, ne znam šta jeste." Ali ono što niste videli je, mislim, rekla sam: 'Moram nešto da ti kažem, skini me sa zvučnika'.

Nakon što je Kim ugasila spikerfon, prikazana je sa šokiranim izrazom lica. Kloin glas je podrhtavao kada je otkrila da je rekla svojoj sestri:

- I rekla sam joj. Rekla sam, "pa, uradili smo transfer embriona pre nekoliko dana." Mislim to je trebalo da bude zaista uzbudljiv, neverovatan momenat, a bilo je neko potpuno drugačije iskustvo, mislim. Ne mislim, znam.

Ipak, iako mnogu fanovi saosećaju sa Kloi i potpuno je podržavaju - mnogi se osvrću na činjenicu da se ponašao kao da se tek porodila.

- Zašto onda ona leži u bolničkom krevetu?, bio je jedan od komentara.

Mnogi su ovaj potez Kardašijanke opisali kao "ruganje" prema majkama koje zaista ne mogu da se ostvare kao roditelji, te se oslanjaju na ovaj način dobijanja potomstva.

Surogat majčinstvo može da omogući radost toliko očekivanog deteta, ali istovremeno otvara vrata za eksploataciju najugroženijih. Isto tako, ni emocije i hormoni surogat majke nimalo nisu zanemarljivi. Važno je zapamtiti koliko je velika stvar nositi fetus za drugu osobu. Takođe je važno razumeti da postoji mogućnost da se osoba veže za novorođenče.

Kloi Kardašijan prvi put pokazala sina
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!