Kloi Kardašijan ponovo je postala mama. Ona je uz pomoć surogat majke dobila sina sa Tristanom Tompsonom, iako nisu zajedno mesecima.

Naime, kako se nedavno saznalo, oni su u proces vantelesne oplodnje krenuli pre nego što se saznalo da je Tristan napravio dete drugoj ženi.

Par nema nikakvu komunikaciju od januara osim kada je reč o njihovoj ćerki Tru, što je potvrdila i PR služba Kardašijanke.  

Kloi Kardašijan dobila je sina.
Frank Micelotta / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Možemo da potvrdimo da će Tru dobiti brata ili sestru, a začet/a je u novembru", potvrdio je njihov PR magazinu People. "Dete će na svet doneti surogat majka", dodato je.

"Kloi je veoma zahvalna za predivnu surogat majku i neverovatan blagoslov. Voleli bismo vas zamoliti za dobrotu i privatnost tako da se Kloi može usredsrediti na porodicu", dodali su nedavno.

Čak i sada kada je ponovo postala majka, Kloi je potvrdila za američke medije lepe vesti i ponovo dodala da "ona i Tristan nisu zajedno".

Kloi kardašijan nije se pomirila sa Tristanom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, vesti o prinovi ostale su u senci besnih komentara na internetu. Naime, dok je Kloi uslikana kako trči na sve strane kako bi sve pripremila za dolazak bebe, Tristan je uslikan kako uživa sa prijateljima, kao da nije upravo postao otac.

Zato i ne čudi što su mnogi komentarisali da je "neverovatno šta je Kloi sebi dozvolila".

"Imati decu sa ovakvom osobom", "Šta ti je ovo trebalo u životu?", "Deca su blagoslov, ali davati šanse serijskom preljubniku i očekivati promenu, ne ne i ne", "Žao mi je što će to dete odrastati sa repom da je njegov tata varao mamu dok se nije rodio", "Drago mi je da Tru ima brata ili sestru, jer znamo svi koliko je to Kloi želela, ali sa onim čovekom? Loša osoba, i loš otac ako je u stanju da vara majku njegove dece"... samo je delić komentara.

Tristan Tompson je od samog početka neveran Kloi.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Podsetimo, ljubavna priča Tristana i Kloi počela je u avgustu 2016. godine kada su viđeni zajedno u jednom noćnom klubu u Los Anđelesu, a ubrzo su potvrdili i svoju romansu. 2018. rodila im se ćerka Tru, a ubrzo se ispostavilo da je u to vreme ljubio drugu ženu u noćnom klubu u Njujorku.

Kloi kardašijan i tristan tompson dobili su ćerkicu tru.
pritnscreen/instagram 

Ipak, Kloi nije ništa javno komentarisala, a usred skandala je rodila ćerku sa značajnim imenom - True - English: istina. Na sve to saznalo se i da je u isto vreme bio sa Džordin Vuds, nekada najboljom prijateljicom Kajli Džener koja je i odrasla u toj kući.

Instagram Džordan Vuds

Međutim, i nakon svega Tomson je nastavio da flertuje sa ženama, i da vara Kloi, a nedavno je postao otac i sa fitnes influenserkom i to u trenutku kada su on i Kloi obnovili veridbu. Od tog trenutka čini se da je na njihovu ljubav stavljena tačka jednom zasvagda, a da li će tako zaista i da ostane, pokazaće vreme.

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako su nekad izgledali Kloi Kardašijan i Tristan Tomson u doba najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!