Italijanski glumac i model Mikele Morone važi za jednog najpoželjnijih muškaraca i to nakon što se pojavio u erotskom filmu "365 dana", a ovih je dana bio glavna zvezda prvog Filmskog festivala u Saudijskoj Arabiji.

31-godišnji Mikele crvenim je tepihom prošetao u elegantnom odelu s prugicama, a nekoliko je fotografija podelio i na svom profilu na Instagramu nakon čega su usledili hiljadu lajkova i komplimenata.

"Najljepši trenutak dana je kada te ugledam", "Kakav gospodin", "Ti si jedan jedini", "Izgledaš zrelo i elegantno", "Doktor za ljubav", "Odelo ti savršeno pristaje", "Jako sam ponosna na tebe", "Najlepši si na svetu",samo su neki od komentara koje ovaj Italijan svakodnevno dobija.

Mikele je zaludeo žene širom sveta, a od pojavljivanja u "365 dana" popularnost mu neprestano raste i sada ima gotovo 13 miliona pratilaca na Instagramu, što ga čini četvrtom najpraćenijom osobom na italijanskim društvenim mrežama.

Mikele važi za jednog od najzgodnijih muškaraca na svetu.
Instagram 

"Film je promenio dosta toga. Privukao sam više pažnje i dobio mnogo poslovnih ponuda. Ali ja sam ona ista osoba koja sam bio pre deset godina", izjavio je u jednom od intervjua za italijanske medije.

Mikele je trenutno slobodan, a iza njega je jedan propali brak sa stilistkinjom Roubom Sedeh, s kojom ima dva sina, a samo dve godine pre svetske slave bio je na rubu depresije i živeo je u malom selu na severu Italije.

Par se razveo 2018. godine, a nakon toga se šuškalo da je bio u vezi s balerinom Elenom D'Amario. Uprkos činjenici da je bio u braku i povezivanju s lepoticama, neki su u pitanje doveli njegovu seksualnu orijentaciju, i to nakon što je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju manekena i glumca Simona Susina.

Osim glume, danas se uspešno bavi modelingom, izbacio je i svoj parfem kao i kolekciju kupaćih kostima za žene. Nije zapostavio ni muzičku karijeru, a neke od njegovih pesama našle su se i u filmu koji mu je promenio život iz korena.

Pronašli smo njegove fotografije iz detinjstva i tinejdžerskih dana, a kako je Mikele izgledao nekad, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Youtube Evo kako je nekada izgledao italijanski zavodnik

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!