Izgleda da je bivši suprug Kloi Kardašijan konačno srećan u ljubavi! Naime, nakon što je transrodna glumica Danijel Aleksis objavila je novu fotografiju na svom Instagram profilu gde pozira s NBA zvezdom Lamarom Odomom, navodi se da su nedavno otpočeli romansu.

- Jedna od najlepših osoba koju sam upoznala, napisala je ona u opisu fotografije.

Odom, koji je pre bio u braku sa slavnom rijaliti zvezdom Kloi Kardašijan, odgovorio joj je u komentarima brojnim crvenim srcima.

"Prelepi ste", "Divno", "Lamar je srećan čovek kraj tebe", samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Inače, Aleksis se proslavila glumeći Danu Malouf u seriji ‘Wentworth‘, a uskoro će se pojaviti u filmu ‘Breakout‘. Odom je u decembru prošle godine rekao da se suzdržava od droga, pornografije i izlazaka otkako se iznenada rastao od bivše verenice Sabrine Per.

- Usredotočen sam na svoju veru i rast. Ja sam legenda. Ja sam zavisnik koji se leči, rekao je jednom prilikom.

kloi lamar ima novu devojku
Shutterstock 

 - Neću dopustiti da me progone problematične bivše partnerke iz moje prošlosti. Isrtajaću u svojoj istini. Dugujem to sebi i onome koga Bog pošalje u moj život. Stvarno vas sve volim jer volite mene, zaključio je.

Slavni košarkaš bio je u braku s Kloi Kardašijan od 2009. do 2016. a nekoliko puta se pojavio u njihovom popularnom rijalitiju ‘Keeping Up With The Kardashians‘.

kloi i lamar bili su u braku 7 godina
Shutterstock 

Njihov brak bio je veoma turbulentan. Nakon dve godine braka Lamar je počeo da vara Kloi, ali i da preteruje sa konzumiranjem narkotika. Lamar je nebrojeno puta izjavio koliko mu je žao zbog svega što je radio Kloi, a u svojim memoarima opisao je i trenutak kada ga je Kloi pronašla drogiranog sa striptizetama u hotelskoj sobi.

- Otvorila je vrata i udarila je prvu devojku koju je videla, a drugu, koja je pokušavala da joj se suprotstavi, pretukla je. Njena majka Kris vrištala je, a jedan od čuvara pokušao je da razdvoji Kloi od striptizete - prepričao je incident.

Lamar Odom bio je i u životnoj opasnosti i završio je u bolnici nakon što su ga predoziranog našli na podu bordela u Las Vegasu.

Kloi je lagala celu porodicu povodom Lamara, te je malo ko znao pravo stanje u njihovom braku. Čak je i njen rođendan proveo sa drugim ženama. Kako izgleda njegova nova transrodna devojka pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram NBA zvezda u vezi sa transrodnom glumicom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!