Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan poslednjih dana ne prestaje da oduševljava svet svojim izgledom. Nakon što je smršala i transformisala svoje telo, ljudi ne prestajeu da izražavaju divljenje zavidnoj figuri Kloi Kardašijan.

Kloi koja je pre dve godine bila "vredna" 40 miliona dolara, uz Kortni i mamu Kris je izvršna producentkinja njihovog rijalitija, a zarađuje i od svojih rijaliti programa "Kocktails with Khloe" i "Revenge Body" kao i linije odeće "Good American".

Popularna sestra danas je napunila 38 godina i reklo bi se da puca od samopouzdanja, međutim nije uvek bilo tako.

"Najružnija sestra"

Kloi sa svojim sestrama Kim, Krotni, Kendal, Kajli i mamom Kris bila je zvezda rijalitija "U korak sa Kardašijanovima". Još tada smo mogli da vidimo kako kuka i izražava nezadovoljstvo svojim fizičkim izgledom.

Sebe je doživljavala kao "ružno pače" popularne porodice, a i sama je pričala kako se naslušala komentara da je ona najružnija i najdeblja sestra. Sve to uticalo je i te kako na njeno samopouzdanje i psihu, te se godinama unazad podvgravala raznim operacijama, a slike koje je objavljivala na mrežama uglavnom je obrađivala do neprepoznatljivosti, zbog čega se često našla i na meti negativnih komentara.

Kloi Kardašijan napunila je danas 38 godina
Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Istina je da je pritisak, stalni pritisak i očekivanje da mi ceo život bude savršen previše da se time bavim. "Kloi je debela sestra. Kloi je ružna sestra. Njen otac sigurno nije bio njen pravi otac jer izgleda tako drugačije. Jedini način na koji je mogla izgubiti toliko kilograma bila je operacija." Da li da idem dalje?", napisala je tada između ostalog Kardašijanka.

Instagram, Profimedia, printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake Kardašijanku napadaju zbog preterane obrade slika

"Imala sam samo jednu operaciju"

Iako strani mediji pišu da je Kloi imala niz operacija, između ostalog povećanje usana, jagodica, ugradnju silikona u zadnjicu, Kardašijanka je nedavno otkrila da je navodno imala smao jednu operaciju.

"Imam samo operaciju nosa i jako sam zadovoljna", rekla je, iako je to zaista teško poverovati s obzirom na nerealne proporcije njene pozadine. Ipak, jedno se ne može osporiti a to je da Kloi nikada bolje nije izgledala. Rezultat njene nove figure je korigovana ishrana i vežbanje.

Kloi Kardašijan zbog fotošopa našla se na meti negativnih komentara
Instagram 

Počela je da pravi prave izbore i razlikuje lošu hranu od one bogate vitaminima, mineralima i proteinima. Kada je počela da vodi računa o nutritivno vrednosti svake namirnice koju pojede, promene su počele da budu vidljive i na njenom telu.

Kloi Kardšaijan dovela je linuju do savršenstva
RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ljubavni život

Šuškalo se da su Kloi Kardašijan strašno pogodile Tristanove prevare te da je i zbog toga rešila da smrša i izgleda nikad bolje. Poznati košarkaš javno je prevario svoju partnerku već više puta, a to je radio i sa svim bivšim partnerkam. Ipak, ljubav je ljubav, te je Kardašijanka pratila svoja osećanja i nažalost ponovo završila slomljenog srca. Kloi Kardašijan i Tristan Tomson 2018. postali su roditelji malene devojčice, a pre njega, poznata zvezda bila je u braku sa bivšim košarkašem Lamarom Odom od kojeg se razvela 2016. godine. 

Nakon dve godine braka Lamar je počeo da vara Kloi, ali i da preteruje sa konzumiranjem narkotika. Lamar je nebrojeno puta izjavio koliko mu je žao zbog svega što je radio Kloi, a u svojim memoarima opisao je i trenutak kada ga je Kloi pronašla drogiranog sa striptizetama u hotelskoj sobi.

- Otvorila je vrata i udarila je prvu devojku koju je videla, a drugu, koja je pokušavala da joj se suprotstavi, pretukla je. Njena majka Kris  vrištala je, a jedan od čuvara pokušao je da razdvoji Kloi od striptizete - prepričao je incident.

Kloi je lagala celu porodicu povodom Lamara, te je malo ko znao pravo stanje u njihovom braku. Čak je i njen rođendan proveo sa drugim ženama.

U međuvremenu bila je reperom Frenčom Montanom, ali ta veza nije potrjala.

U trenutku kada su Kloi i Tristan trebali da počnu sa veštačkom oplodnjom ne bi li još jednom ostvarili kao roditelji, košarkaš je sa ljubavnicom nedavno dobio dečaka.

Košarkaš je nakon testa očinstva svojoj bivšoj uputio javno izvinjenje.

Kloi Kardšaijan sa Tritsanim i ćerkom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Danas je rezultat testa utvrđivanja očinstva pokazao da sam ja otac deteta Marali Nikols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se zajedničkom prijateljskom odgajanju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio i razočarao, i javno i privatno.

kloi nedavno snimljena u italiji
VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Kloi, ti ovo ne zaslužuješ. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti priredio. Ne zaslužuješ da budeš tretirana na način na koji sam te ja godinama tretirao. Moji postupci sigurno nisu u skladu s tim kako te ja vidim. Osećam veliko poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to šta ti možda misliš. Ponavljam, jako, jako mi je žao", napisao je Tompson na svom Instagramu.

Nakon skandala Kloi se retko mogla javnosti, međutim, čii se da je po ko zna koji put pružila novu šansu Trisatnu i oprostila mu prevare.

Splash News / Splash / Profimedia, printscreen/youtube/Keeping Up With The Kardashians Kloi Kardašijan i Tristan Tompson imalu su turbulentnu vezu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!