Nakon što su poharale italijanski Portofino povodom venčanja najstarije sestre Kortni, porodica Kardašijan-Džener vratila se svojim kućama.

Kako sestre na okupu najčešće viđamo za vreme odlazaka na večere i ručkove, tako su ih i ovoga puta paparaci uslikali ispred popularnog restorana Craig's koji je omiljen među poznatim ličnostima.

Kloi Kardašijan nikad mršavija.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kloi, Kendal i mama Kris su ovoga puta zajedno iskoristile slobodno veče, a najviše se komentiralo izdanje sestre Kloi koja je, sudeći po izdanju, odlučila da pokaže svoju novu, vitku figuru.

U lateks kreaciji nude boje, kakvu je Kim nosila 2016. godine, sve je poglede usmerila na sebe, a komentari javnosti ponovo su podeljeni. Neki kažu da sada izgleda bolje nego ikada, dok drugi komentarišu da je preterala u mršavljenju.

Naravno, ljudima je teško udovoljiti, ali očigledno je da je njena transformacija kroz godine zaista neverovatna. Još od razvoda od košarkaša Lamara Odoma 2016. godine, Kloi je krenula sa svojim fitness putovanjem.

Ipak, nedavno je na Instagram profilu objavila fotografije svojih trbušnjaka za koje su mnogi napisali da su rezultat fotošopa. Takođe, nedavno je učestvovala u podkastu "Not Skinny But Not Fat" i tom prilikom je rekla da na sebi ima samo jednu estetsku operaciju i da je vređaju glasine da je obavila minimum 12 zahvata na licu.

nerealne proporcije pozadine Kloi Kardašijan.
Profimedia 

"Imam samo operaciju nosa i jako sam zadovoljna", rekla je, iako je to zaista teško poverovati s obzirom na nerealne proporcije njene pozadine.

Ipak, jedno je sigurno - nekada crnu ovcu porodice više niko tako ne može nazvati jer trenutno izgleda bolje nego ikada i to pokazuje gde god se pojavi.

Više fotografija njene transformacije pogledajte u galeriji:

Shuterstock, Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte koliko se promenila rijaliti zvezda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!