Manekenka Krisi Tajgen (35) već mesecima je glavna tema, kako zbog optužbi za sajberbuling, tako i zbog stalnih operacija i eksperimentisanje sa fizičkim izgledom.

Podizanje i transplatacija obrva, vađenje sala iz obraza, smanjivanje grudi, pa ponovno povećanje i tako u krug.

I svakim sledećim pojavljivanjem u javnosti, čini se da je manekenka radila još nešto. A onda je sa svojim obožavaocima na Instagramu podelila fotografiju kojom je sve zbunila, jer ne liči na sebe.

Naime, manekenka je odlučila da skrati plavu kosu, a svoju transformaciju je pokazala putem fotografije i videozapisa na Instagramu.

Odlučila je da istakne oči tamnom senkom dok je na usne stavila neutralni sjajni ruž, i obukla braon sako. U opisu fotografije je napisala "sveža frizura".

I ova frizura stvarno lepo stoji Krisi, ali ono što je sve zbunilo na prvi pogled jesto to što ona neverovatno podseća na Kloi Kardašijan.

Instagram Krisi Tajgen i Kloi Kardašijan izgledaju identično

"Je l' još neko na prvi pogled pomislio da je ovo Kloi Kardašijan", "Na sekundu sam pomislila da je ovo Kloi", "Zašto svi ovih dana izgledaju kao Kardašijanke", "Ova žena je ponovo nešto radila sa licem", nizale su se komentari.

Kloi se uništila operacijama, a njenim stopama ide i Krisi
Instagram 

Fotografija je ubrzo imala preko 400.000 lajkova, ali manekenka nije očekivala komentare svojih zbunjenih obožavaoca koji su pomislili da gledaju fotografiju Kloi Kardašijan.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!