O operacijama sestara Kardašijan/Džener suvišno je govoriti. Sve do jedne tvrde da su za njihov izgled zaslužni preparati i pravilna nega, međutim, fotografije iz prošlosti i te kako pokazuju šta su sve na sebi radile.

A onda, kada ih dovedete pred svršen čin, kao što je to bio slučaj sa Kloi Kardašijan pre izvesnog vremena, onda se vade da ih za intervencije niko nije pitao, te da su imale jednu, dve i to je sve.

Kloi Kardašijan tvrdi da je imala jednu operaciju.
Twitter 

Ostalo je sve majka priroda.

I sve bi to bilo i okej, što se kaže - neka svako sa svojim životom radi šta želi, da se nisu odvile neke krajnje bizarne situacije zbog kojih su svi podigli obrve i zapitali se - šta to rade pobogu?!

Naime, Kloi Kardašijan nedavno je na svoj Instagram postavila fotografiju sa proslave prvog rođendana sina Tejtuma. Međutim, ono što je mnogima upalo u oči je boja kože njene dece koja se menja od objave do objave. 

Na sve to, boja kože nije jedino što se menja, već i nos njene ćerke koji je čas uzak, čas širok, čas prćast, čas blago kriv, baš kakav je bio i Kloin pre operacija. 

Čini se da Kloi više ni n pomišlja da postavlja fotografije na svoj profil ako nisu fotošopirane, čak i ako je reč o deci, što ljudima nije promaklo i zbog čega se ponovo našla na meti kritika.

Boja kože njenog sina belja je nego ikada, dok boja kože ćerke Tru varira. Kada su deca na fotografiji sa Tristanom Tomsonom, njhovim ocem, koža im je tamnija.

Dok kada su sa Kloi ili solo, Kardašijanka kao da mora malo da je "izbledi" s vremena na vreme. Kritike na račun novih fotografija usledile su samo par meseci nakon što su je već kritikovali upravo zbog ćerkinog nosa koji je vidno promenila

Kloi Kardašijan menja ćerki nos.
Instagram 

U svega par situacija, najčešće kada pusti lajv, ili snimi video, može se videti kako zaista Tru izgleda, a iako je devojčica više nego lepa, te njenom nosu ništa ne fali, izgleda kao da njena majka ima problem na to što joj naslednica nema njen operisani, već stari nos. 

Tru je svejedno prelepa devojčica, ali su ljudi požurili da podsete sve na stare fotke njene mame, upravo kako se devojčice na mrežama ne bi zaluđivale da je sve to samo šminka i skupi preparati koje reklamiraju.

Slike nekad i sad jasan su dokaz promene koje, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji u nastavku.

Johnstone, Symons / Pacific coast news / Profimedia, Instagram Pogledajte kako je Kloi izgledala pre i posle operacija.

Bonus video:

Kardašijanke TikTok/shesbrewing

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!