Novi dan, nova Kardašijan drama, sa Kloi u glavnoj ulozi. Naime, nakon što je objavila video iz teretane, jedan od fanova ju je upitao "da li joj nedostaje njeno staro lice". Kardašijanka koja je i inače "alergična" na bilo kakvo spominjanje intervencija, kategorički je odgovorila sa "Ne", a komentari nisu izostali.

Dok su jedni branili Kloi govoreći da je "njeno lice, njena stvar", te da "svako ima pravo da radi šta želi", mnogo su glasniji oni koji smatraju da je pitanje legitimno s obzirom da sve sestre Kardašijan/Džener, ćute o svojim intervencijama, iako je jasno da se mnogo toga promenilo. 

Tako je Kloi pre dve godine u jednoj od emisija nakon prikazivanja rijalitija "Kardashians" komentarisala voditelju Endiju Koenu da je imala samo jednu operaciju i to nosa i da je navodno nikad niko nije pitao za intervencije, što je sve samo ne istina.

Kloi Kardašijan je priznala samo jednu operaciju.
TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kloi je na svom Instagramu prošlog aprila napisala da je oporavak od operacije nosa „bio lak” i da joj je jedino žao što to nije uradila ranije. Kada je obožavatelj tvitovao o operaciji, otkrila je da je otišla pod nož samo 'par nedelja' pre nego što je njena ćerka napunila godinu dana u aprilu 2019.

„Celog svog života sam želela da to uradim“, priznala je, „ali mi je bilo strašno i razmišljati o tome. Konačno sam skupila hrabrost i uradila sam to!' otkrila je i da se „nikada nije osećala kao lepa sestra“ i da je iskusila nesigurnost zbog svoje prethodne kilaže.

Kloi kardašijan negira da je išta radila sem nosa.
Instagram 

Obožavaoci su posmatrali kako njena figura evoluira tokom godina, uključujući i zadivljujuće putovanje mršavljenja. Kružile su glasine o raznim kozmetičkim procedurama koje je navodno uradila, sa posebnim fokusom na njenu zadnjicu.

Uvek je poricala da je zadnjicu uvećala: "Izvinite što moram da vas razočaram.... Uvek sam imala zadnjicu. Znam da je lakše verovati da nije prirodna, ali to mi dođe kao neka vrsta komplimenta obzirom da se ubijam od treninga u teretani".

Kloi kardašijan nekada je imala ravniju zadnjicu.
Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia 

Pre otprilike godinu dana, superzvezda rijaliti TV-a smejala se tvrdnjama da je imala implantate u zadnjici u komentarima na jednoj fan stranici na Instagramu. Stranica je objavila snimak Kloi kako se isteže sa sumnjivim obrisom u svojim helankama, što je izazvalo buru spekulacija u komentarima.

Jedan komentar je glasio: "O bože, vidiš njene implante kada se isteže. Drugi sloj njene guze na njenoj guzi“, što je izazvalo odgovor: „Da li su to implantati ili podstavljene helanke?“ Kloi je tada odgovorila na komentare: "Haha, kakve gluposti. Takav je dizajn šavova na helankama haha! Vi samo želite da verujete u nešto loše".

I mogli bismo u nedogled o situacijama kada je Kloi vređala inteligneciju ljudima, baš kao i njene sestre. Ništa to novo nije. No, ako je za utehu, na njene stare intervencije uvek će je podsećati njena rođena deca, jer su i ćerkica Tru i sinčić kojem još uvek nije poznato ime nasledili njen stari nos i lik

Tru podseća Kloi na staro lice.
Instagram 

Ukoliko pogledate Tristana Tompsona, njenog bivšeg partnera i oca njene dece, jasno je da slavni košarkaš ima ravan, prćast nos. Dok i Tru i njen brat imaju preslikano Kloino lice. 

Tristan Tompson ima pravilan nos.
Shutterstock 

U prevodu - možda joj ne nedostaje staro lice, ali će svakako morati da ga gleda do kraja života, kako joj deca budu rasla, osim ukoliko ne izvrše svoj uticaj te im i deca kad odrastu završe kod "plastičara".

Ili će i dalje, da čak i na dečije slike ostavlja Instagram filtere, samo da se određeni nasleđeni "faktori" ne mogu videti, kao što je to bio slučaj većinom njenih objava.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!