O operacijama sestara Kardašijan/Džener suvišno je govoriti. Sve do jedne tvrde da su za njihov izgled zaslužni preparati i pravilna nega, međutim, fotografije iz prošlosti i te kako pokazuju šta su sve na sebi radile. 

A onda, kada ih dovedete pred svršen čin, kao što je to bio slučaj sa Kloi Kardašijan pre nekoliko meseci, onda se vade da ih za intervencije niko nije pitao, te da su imale jednu, dve i to je sve. Ostalo je sve majka priroda. 

Kloi kardašijan potpuno je promenila svoj izgled.
Instagram 

Činjenica je da su Kardašijanke jedne od najlepših žena sveta, i naravno, aspolutno je na njima da li će i na šta da troše svoj novac, i da li će potpuno promeniti lik ako to žele, ali problem nastaje kada se mladim generacijama protura priča da su takve zbog kremica i preparata, a ne zbog odlaska pod nož.

Kloi kardašijan negira operacije.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, kako se u životu sve namesti, tako je i u ovom slučaju kod Kloi koja je definitivno u formi života, i izgleda bolje nego ikad, ali njeno negiranje intervencija došlo je na "naplatu".

Naime, nije tajna da veoma često na mrežama deli fotografije sa ćerkicom Tru, ali ono što je poslednjih dana glavna tema na mrežama je upravo njen nos, koji je samo sve još jednom podsetio da Kardašijanka nije toliko prirodna kao što tvrdi.

nos ćerke kloi kardašijan podsetio sve na operacije koje je imala.
Instagram 

Kloi je doduše tek pre nekoliko meseci priznala da je imala operaciju nosa, a njena ćerkica definitivno je nasledila nos koji je Kardašijanka imala nekad.

"Ono kad ćerka ne nasledi mamin operisan nos", glasi jedan od komentara, a većina je saglasna da će se tek videti šta je sve Kloi operisala kako vreme odmiče.

Tru je svejedno prelepa devojčica, ali su ljudi požurili da podsete sve na stare fotke njene mame, upravo kako se devojčice na mrežama ne bi zaluđivale da je sve to samo šminka i skupi preparati koje reklamiraju, a slike nekad i sad jasan su dokaz promene koje, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji u nastavku. 

Shuterstock, Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte koliko se promenila rijaliti zvezda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!